in English

Professorit Tammi-Salminen ja Tapani KKO:n uusiksi jäseniksi

Tammi-Salminen on toiminut erilaisissa yliopistollisissa tutkimus- ja opetustehtävissä kolmessa kotimaisessa yliopistossa, kuten myös tutkijana Suomen Akatemiassa. Hän on työskennellyt pitkään professorina, ensin esineoikeuden professorina Lapin yliopistossa ja nykyisin siviilioikeuden professorina Turun yliopistossa.

Tapani on puolestaan toiminut pitkään rikosoikeuden professorina Turun yliopistossa. Aikaisemmin hän on työskennellyt erilaisissa yliopistollisissa tutkimus- ja opetustehtävissä neljässä kotimaisessa yliopistossa sekä kahdessa ulkomaisessa yliopistossa ja instituutissa.

Tammi-Salminen ja Tapani siirtyvät jäsenen virkoihin, jotka vapautuvat eläkkeelle jääviltä oikeusneuvos Ilkka Rautiolta ja oikeusneuvos Soile Poutiaiselta.

Julkaistu 8.5.2018 15:50 ,  Päivitetty 31.5.2018 10:35

Eva Tammi-Salminen