in English
 
 
Varatuomari Ari Mölsä aloittaa Professor of Practice –tehtävässä elokuussa

Oikeustieteellisen tiedekunnan tavoitteena on vahvistaa tiedekunnan opiskelijoiden ja henkilökunnan viestintätietoja ja -taitoja. Erityisenä painopisteenä on medialukutaidon ja mediaesiintymisen perustietojen ja -taitojen hallinta sekä kehittäminen. Mölsälla on työkokemuksensa ja työtehtävänsä ansiosta erinomaiset edellytykset luoda ja kehittää medialukutaidon ja mediaesiintymisen opetusta ja tutkimusta oikeustieteellisessä tiedekunnassa.

Ari Mölsällä on monipuolinen ja pitkäaikainen kokemus toimittajan ja erityisesti oikeustoimittajan tehtävistä. Hän on Suomen johtavia oikeustoimittajia. Mölsä on toiminut vuosina 2001–2002 Laki & Oikeus -ohjelman esimiehenä, toimitussihteerinä ja toimittajana vastaten koko projektista. Ari Mölsä on työskennellyt myös juristin tehtävissä muun muassa Eduskunnan oikeusasiamiehen kansliassa päivystävänä lakimiehenä ja esittelijänä sekä Viitasaaren tuomiokunnassa hovioikeudenauskultanttina, notaarina ja vs. käräjätuomarina. Mölsällä on kaksi akateemista loppututkintoa: hän on sekä YTM (sosiaalipsykologi) että OTK (varatuomari).

OTT, laamanni Pekka Määttä aloitti Professor of Practice –tehtävässä 1.1.2017. Hänen toimikauttaan on jatkettu vuoden 2018 loppuun.

 
 

 

Asiasana:
Tagit:
Julkaistu 24.5.2018 15:45 ,  Päivitetty 24.5.2018 15:51