in English
 
 
Tutustu opintoihin jo etukäteen

Opintojen suunnittelu

Opiskellessasi yliopistossa olet itse vastuussa opintojesi ja ajankäyttösi suunnittelusta. Tiedekunnan uudet ON/OTM-opiskelijat laativat ensimmäisen lukuvuoden syksyllä henkilökohtaisen opintosuunnitelman (HOPS) ON-tutkintoa varten. HOPS on suunnitelma siitä, miten ja missä aikataulussa aiot opintosi suorittaa. 
 
Voit aloittaa opintojen suunnittelun jo nyt tutustumalla opinto-oppaaseen, oikeustieteellisen tiedekunnan verkkosivuihin sekä uusia opiskelijoita varten koottuihin oppaisiin. Opinto-oppaan ja tiedekunnan yleiset määräykset löydät täältä. Lisäksi sinun kannattaa osallistua syyslukukauden alussa järjestettävälle perehdytysviikolle.

Opinto-oppaassa kerrotaan, mitkä opintojaksot sinun tulee suorittaa ja missä järjestyksessä opintojen tulisi edetä. Noudattamalla ohjeellista suoritusjärjestystä ja aikataulua voit suorittaa ON-tutkinnon kolmessa lukuvuodessa. Opinto-oppaassa on kuvattu myös kaikkien opintojaksojen sisältö, laajuus, etukäteisvaatimukset ja suoritustavat. Syyslukukaudella järjestettävien opintojaksojen aikataulu julkaistaan elokuussa.


Asiasana:
Tagit: