in English
 
 
Opiskelijavalinnan tulokset

Yhteishaku 

Oikeustieteellisen alan yhteisvalinnan tulokset on julkaistu Opintopolku-järjestelmässä. Turun yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan opiskelijavalinnassa 2018 oikeusnotaarin ja oikeustieteen maisterin tutkintojen yhteishaun hyväksymispisterajat olivat seuraavat:

Yhteispistejono 90,5 / 122 pistettä
Valintakoejono 60 / 80 pistettä

Molemmissa valintajonoissa käytettiin hyväksymisrajalla valintaperusteissa tasapistetilanteen varalle määriteltyjä jatkokriteereitä.

Lisätietoa valintaperusteista.

Lisätietoa oikeustieteellisen alan yhteisvalinnasta.valintaperusteista.

 

Kaikkien korkeakoulujen yhteishakuun kuuluvien hakukohteiden tulokset julkaistaan viimeistään 28.6. Sähköisen hakulomakkeen täyttäneille ja siten sähköisen asiointiluvan antaneille hakijoille lähetetään tuloskirje sähköpostilla 28.6. Näet valintatuloksesi myös Oma Opintopolku-palveluun kirjautumalla.

Sinulle tarjotaan hakutoivejärjestyksesi ylintä paikkaa, johon valintamenestyksesi riittää. 28.6. voit olla hakukohteisiisi hyväksyttynä, varasijalla tai hylättynä.

Huomioi, että samaan hakukohteeseen hakeneet voivat saada tiedon hyväksymisestään eri aikoina. Kunkin hakijan kohdalla tuloksen valmistumiseen vaikuttaa monen eri hakukohteen valinnan eteneminen. Kannattaa siis odottaa valintatuloksia 28.6. asti.

Valintakokeen oikeat vastaukset ja pisteytys arvosteluperusteineen ovat nähtävissä tulosten julkistamisen jälkeen osoitteessa: www. oikeustieteet.fi .


Omat valintakoepisteet ja valintakoevastauksien tilaaminen


Lähetämme tiedon tehtäväkohtaisista pisteistäsi sähköpostitse 29.6.2018. Mikäli et jostain syystä saa tietoa ko. päivän aikana, katso lisätiedot/ohjeet
www. oikeustieteet.fi .

Voit tutustua antamiisi valintakoevastauksiin ajalla 29.6.- 12.7. klo 10-14 ottamalla yhteyttä Itä-Suomen yliopiston hakijapalveluihin: p. 029 445 8990. Käyntiosoite: Yliopistokatu 2, Joensuu (Aurora). Voit tilata sähköpostitse lähetettävän vastauspaperikopion nettisivuilta löytyvällä e-lomakkeella: haeyliopistoon.fi/valintakokeet/valintakokeet/
  • kopioitavista/skannattavista koevastauksista laskutetaan 20 euroa/hakija.
Mikäli tulet valituksi, tulee Sinun ottaa paikka vastaan ja ilmoittautua läsnä- tai poissaolevaksi yliopistoon. Tai jos olet tyytymätön opiskelijavalinnan tulokseen, voit hakea päätökseen oikaisua. Ohjeet löytyvät osoitteesta www.oikeustieteet.fi .
 
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Erillisvalinta

Opintopolku.fi -palvelussa.

 

Avoimen yliopiston väylä

Tulokset julkaistaan  viimeistään 28.6.2018
Opintopolku.fi -palvelussa.


Muutoksenhaku

Valintaa koskevat oikaisupyynnöt, joiden tulee olla kirjallisia ja perusteltuja, on esitettävä 14 päivän kuluessa siitä, kun valinnan tulokset on julkaistu. Oikaisupyyntö on toimitettava Turun yliopiston hakijapalveluihin viimeistään 12.7.2018 klo 15.00 mennessä. Myös postitse lähetettyjen oikaisupyyntöjen tulee olla tällöin perillä yliopistossa. Postitse toimitettavat oikaisupyynnöt on lähetettävä osoitteeseen: Opiskelijavalinta ja hakijapalvelut, 20014 Turun yliopisto. Oikaisupyynnön voi toimittaa Turun yliopistoon myös sähköpostitse osoitteeseen hakijapalvelut@utu.fi. Oikaisupyyntö on osoitettava Turun yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan dekaanille, joka myös ratkaisee asian. Tarkemmat ohjeet oikaisumenettelystä (http://www.utu.fi/fi/Opiskelu/tulokset%20ja%20vastaanottaminen/Sivut/Opiskelijavalinnan-tulokset.aspx) .

 


Master's Degree Programme in Law and Information Society

The results of the admission are published with applicant's permission at the programme´s website.

Asiasana:
Tagit: