in English
 
 
Usein kysytyt kysymykset

Minulle on myönnetty opinto-oikeus, mutta en aio suorittaa koulutusta loppuun. Kuinka luovun opinto-oikeudestani?

Voit luopua opiskeluoikeudestasi Turun yliopistossa ilmoittamalla siitä kirjallisesti yliopiston opiskelijakeskus Discoon.

Ohjeet opinto-oikeudesta luopumiseen

Erikoislääkäri- ja erikoishammaslääkärikoulutuksen valtakunnallisten yleisten määräysten mukaan opinto-oikeus voi olla vain yhdessä yliopistossa, vain yhdelle erikoisalalle kerrallaan.

Olen muuttamassa toiselle paikkakunnalle ja haluan vaihtaa opinto-oikeuteni toiseen yliopistoon. Mitä minun tulee tehdä?

Koulutusohjelman vaihtaminen tapahtuu siten, että opiskelija hakee opinto-oikeutta uudelle alalle ja luopuu aikaisemmasta. Vaihtaessaan tiedekuntaa erikoistuvan lääkärin tai hammaslääkärin on sekä ilmoitettava luopuvansa opinto-oikeudesta vanhaan yliopistoon että haettava opinto-oikeutta uudesta yliopistosta.

En ole varma miten osa-aikainen palveluni lasketaan ja/tai miten poissaolot huomioidaan palvelujen laskemisessa. Mistä löydän ohjeita? 

Katso opinto-oppaasta kappale nimeltään Koulutusta ja palveluja koskevia yleisiä määräyksiä.
Opinto-oppaat

Millainen todistus minun tulee pyytää työpaikan ulkopuolisesta kurssista?

Osallistuminen on osoitettava erillisellä todistuksella, jonka tulee sisältää osallistujan nimi, kurssin ajankohta ja tuntimäärä sekä kurssin ohjelma. Jos virallista kurssitodistusta on vaikea saada, voit pyytää kurssin järjestäjältä esim. sähköpostitse kuittauksen siitä, että olet ollut läsnä kurssilla, ja liittää mukaan kurssiohjelman.

Asiasana:
Tagit: