in English
 
 
Valintatulokset

Lääketieteellisen tiedekunnan opiskelijavalinnan tulokset

Opiskelijavalinnan tulokset 2016 julkistetaan viimeistään 1.7.2016 Opintopolku.fi-osoitteessa. Hakija näkee oman tilanteensa Oma Opintopolku-palvelussa. Valinnan tulos näkyy Opintopolussa heti kun tulet hyväksytyksi ylimpään hakutoiveeseesi tai tulet hyväksytyksi toiselle tai sitä alemmalle hakutoiveelle ja olet hylätty sitä ylempiin hakutoiveisiin. Valittujen nimiä ei julkaista Turun yliopiston www-sivuilla.

Mikäli olet varasijalla, näet varasijanumerosi Opintopolusta. Varasijanumerosi muuttuu automaattisesti kerran päivässä (aamulla), mikäli hakukohteeseen tulee peruutuksia.  Varasijalta hyväksyminen tapahtuu valintaperusteiden mukaisesti ja niissä otetaan huomioon myös ensikertalaisten hakijoiden kiintiöt. Varasijalta voi tulla hyväksytyksi aina 15.8. saakka.

Hyväksytty hakija saa sähköpostiviestin hyväksymisestä. Kaikille yhteishaun hakijoille postitetaan myös tuloskirje, josta selviävät hakijan hyväksymispisteet ja pisterajat 1.7. tilanteen mukaisena.

Pisterajat lääketieteen lisensiaatin tutkinto, hammaslääketieteen lisensiaatin tutkinto

Pisteraja terveystieteiden kandidaatin ja maisterin tutkinto

Hakijan oikeus ja oikaisumenettely


Hakija voi tiedustella valintakokeen pisteitä tulosten julkistamisen jälkeen Opiskelija- ja hakijapalveluista numerosta 02-333 7676 (klo 9.30–11.00 ja 13.00–15.00).  

Valintakokeeseen osallistuneella hakijalla on mahdollisuus tulla katsomaan arvosteltu valintakokeensa yliopiston tiloihin tai pyytää sen lähettämistä postitse. Kopion valintakoevastauksesta voi myös noutaa yliopistosta. Huomioithan, että valintakoevastauspaperi täytyy aina tilata ennakkoon, myös silloin kun olet tulossa katsomaan sitä yliopiston tiloihin.

Valintakokeen vastauspaperit ovat nähtävillä Turun yliopiston opiskelija- ja hakijapalveluissa. Ohjeet löytyvät täältä

https://www.utu.fi/fi/Opiskelu/hakeminen/Sivut/valintakoe.aspx

Huom! Tutustuthan ohjeisiin huolellisesti. 


Tiedustelut valintakoeasioihin liittyen

opintoasiainsuunnittelija Miia Mattila, p. 050 313 4623

sähköposti: valinta-laak(at)utu.fiAsiasana:
Tagit: