in English
 
 
Tervetuloa uusi opiskelija!
Tältä sivulta löydät tietoa opintojen aloittamiseen liittyvistä perusasioista, kuten opiskelupaikan vastaanottamisesta, yliopistoon ilmoittautumisesta, opintojen aluksi järjestettävistä johdantopäivistä ja tuutoroinnista.

Turun yliopiston opiskelijan yleisopas (intrassa)

Koulutusohjelmakohtaista tietoa löydät lisäksi:
Ohjeet koskevat syksyllä 2018 opintonsa aloittavia uusia opiskelijoita.
 

Opiskelupaikan vastaanottaminen 

Muistathan ottaa opiskelupaikan vastaan hyväksymiskirjeessä ilmoitettuun määräaikaan mennessä. Voit ilmoittautua yliopistoon vasta opiskelupaikan vastaanottamisen jälkeen. 

Opiskelupaikan voit ottaa vastaan Oma Opintopolku -palvelussa. Opiskelupaikan sähköinen vastaanottaminen edellyttää rekisteröitymistä palveluun ja tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Jos et voi ottaa paikkaa vastaan sähköisesti, ota hyvissä ajoin yhteyttä yliopiston hakijapalveluihin (ilmoittautuminen(at)utu.fi). 

Yliopistoon ilmoittautuminen

Ilmoittaudu yliopistoon läsnä- tai poissaolevaksi opiskelijaksi. Voit ilmoittautua samalla, kun otat paikan vastaan Oma opintopolku-palvelussa.

Lisätietoa yliopistoon ilmoittautumisesta

Käyttäjätunnus IT-palveluihin

Hankithan käyttäjätunnuksesi jo ennen opintojen alkamista, sillä sitä tarvitaan heti johdantopäivien aikana.

Ohje uuden käyttäjätunnuksen hankkimiseen/aktivointiin

Johdantopäivät

Kaikkien koulutusohjelmiemme opiskelu alkaa johdantopäivillä. Niiden aikana perehdyt opintoihin ja opiskelijaelämään. Samalla tutustut myös opiskelukavereihisi sekä kampusalueeseen. Johdantopäivien tarkan ohjelman olet saanut hyväksymiskirjeen mukana. 

Opiskelu alkaa lääketieteen, hammaslääketieteen ja biolääketieteen koulutusohjelmissa 7.8.2018 ja terveystieteiden kandidaatin ja maisterin tutkinnon koulutuksessa 3.9.2018.

Opiskelijakortin tilaaminen

Ohjeet löytyvät täältä


Opintotuki

Ylioppilaskunnan ohjesivusto uudelle opiskelijalle

Opiskelijakaupunki Turku

Study in Turku- messut


Föli - Turun seudun joukkoliikenne

Föli-fillarit eli kaupunkipyörät 

Asiasana:
Tagit: