in English
 
 
Hoitotieteen laitos
 
Kandidaatin ja maisterin tutkinnot ovat akateemisia perustutkintoja, joissa opiskelijat voivat valita erilaisia suuntautumisvaihtoehtoja. Laitos tarjoaa myös useita valinnaisten opintojen kokonaisuuksia. Terveystieteiden tohtorin (ja lisensiaatin) tutkinto on tieteellinen jatkotutkinto. Tieteellisestä jatkokoulutuksesta laitoksella vastaa Turun yliopiston hoitotieteen tohtoriohjelma. Hoitotieteen tohtoriohjelma on osa valtakunnallista tohtorikoulutusverkostoa, joka on kaikkien viiden, hoitotieteellistä jatkokoulutusta maassamme toteuttavan yksikön yhteinen verkosto.
 
Laitokselta valmistuneet sijoittuvat erilaisiin vastuullisiin sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntija-, hallinto- ja opetustehtäviin. Sijoittumisessa ei ole ollut ongelmia, vaan valmistuvat yleensä löytävät omaa koulutustaan vastaavaa työtä. Lisää laitoksesta.
 

HOITOTIETEEN LAITOS EDELLEEN KANSAINVÄLISTÄ HUIPPUA!

Turun yliopiston hoitotieteen laitos on sijoittunut erinomaisesti kahdelle kansainväliselle yliopistojen ranking-listalle. Elokuussa 2017 laitos sijoittui arvostetun ShanghaiRanking -listauksen sijalle 51-75, joka on maamme paras sijoitus hoitotieteeessä ja eurooppalaisittainkin erinomainen. Aiemmin vuonna 2017 myös yhdessä maailman laajimmista vertailuista, QS ranking -vertailussa, laitos sijoittui uudelleen maailman huippuyksiköiden joukkoon. QS rankingissa ensimmäisenä suomalaisena hoitotieteen yksikkönä laitos sijoittui 41. tilalle maailman hoitotieteen yksiköiden joukossa.

Lue lisää yliopiston aihetta koskevista uutisista ShanghaiRanking -vertailusta ja QS ranking -vertailusta.

Vuosi 2016 oli Turun yliopiston hoitotieteen laitoksen 30-vuotisjuhlavuosi.

Asiasana:
Tagit:

 

 Ajankohtaista

 
 

 Tapahtumat

 
It seems your browser doesn't support Javascript
 

 Bannerit

 

 
 
tapahtumakalenteri3.jpg  


 Photo by Klaus27neu

haeopiskelemaan.jpg