in English
 
 
Hoitotieteen laitos
 
Kandidaatin ja maisterin tutkinnot ovat akateemisia perustutkintoja, joissa opiskelijat voivat valita erilaisia sivuaineita. Laitos tarjoaa myös useita valinnaisten opintojen kokonaisuuksia. Terveystieteiden tohtorin (ja lisensiaatin) tutkinto on tieteellinen jatkotutkinto. Tieteellisestä jatkokoulutuksesta laitoksella vastaa Turun yliopiston hoitotieteen tohtoriohjelma ja laitos koordinoi sen lisäksi Hoitotieteen valtakunnallista tohtoriohjelmaa. Valtakunnallinen tohtoriohjelma on kaikkien viiden, hoitotieteellistä jatkokoulutusta maassamme toteuttavan yksikön yhteinen verkostokoulu.
 
Laitokselta valmistuneet sijoittuvat erilaisiin vastuullisiin terveydenhuollon asiantuntija-, hallinto- ja opetustehtäviin. Sijoittumisessa ei ole ollut ongelmia, vaan valmistuvat yleensä löytävät omaa koulutustaan vastaavaa työtä. Lisää laitoksesta.
 

HOITOTIETEEN LAITOS KANSAINVÄLISTÄ HUIPPUA

Turun yliopiston hoitotieteen laitos sijoittui maailman huippuyksiköiden joukkoon viimeisimmässä kansainvälisessä QS-ranking- vertailussa. Kyseessä on eräs maailman laajimmista yksiköiden vertailuista ja laitos sijoittui 24. tilalle maailman hoitotieteen yksiköiden joukossa. Sijoitus on oman maamme paras ja eurooppalaisittainkin erinomainen. 

Lue lisää yliopiston aihetta koskevasta uutisesta.

Ajankohtaisia tiedotteita & tapahtumia

Vuosi 2016 oli Turun yliopiston hoitotieteen laitoksen 30-vuotisjuhlavuosi.

  • 14.3.2017 Gerontologisen hoitotieteen teemapäivä. Katso ohjelma.
  • 28.3.2017 Kansainvälinen luentopäivä lasten kivun hoidosta. Pääluennon pitää professori Linda Franck University of California, San Franciscosta. Ilmoittaudu mukaan jo nyt, sillä paikat täyttyvät.
  • 5.4.2017 Hoitotyön johtamisen teemapäivä. Katso ohjelma.
  • 12.4.2017 Kliinisen hoitotyön teemapäivä.
  • 10.5.2017 Mielenterveyteen suuntautuvan hoitotieteen teemapäivä. Katso ohjelma.
  • 7.-9.6.2017 Gerontologia 2017 -konferenssi Turun messukeskuksessa. Katso tapahtuman kotisivut.

 

Kaikki vuoden 2016 tiedotteet ja tapahtumat vanhassa tapahtumakalenterissa »

Asiasana:
Tagit:

 

 Bannerit

 
review_group.gifhttslogo.gifNURS2014.gif
 
 
tapahtumakalenteri3.jpg
haeopiskelemaan.jpg


 Photo by Klaus27neu