in English
 
 
Kotimainen ja kansainvälinen tutkimusyhteistyö
Lastenpsykiatrian tutkimuskeskus tekee tiivistä tutkimusyhteistyötä niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin tiedeyhteisöjen kanssa. Hankkeissamme yhdistyy lääketieteen eri erikoisalojen osaaminen, mutta teemme myös tieteenalarajat ylittävää tutkimusta muun muassa kasvatustieteiden, oikeustieteen ja filosofian alan tutkijoiden kanssa.
 
Vuorovaikutus varsinkin lastenpsykiatrian oppiaineen ja kliinikkojen kanssa on tiivistä. Kliinisen tutkimuksen alueella toimimme jo suunnitteluvaiheessa vuorovaikutteisesti eri asiantuntijaryhmien kuten terveydenhoitajien ja lastentarhanopettajien kanssa. Pidämme tärkeänä sitä, että tuottamamme tutkimustieto hyödyttää aidosti käytännön terveyspalveluiden parissa työskenteleviä.
 
Tutkimuskeskuksen toiminta on kansainvälisesti verkostoitunutta. Teemme yhteistyötä lukuisten eri puolilla maailmaa toimivien yliopistojen ja tutkijoiden kanssa muun muassa Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Japanissa, Brasiliassa, Isossa-Britanniassa, Pohjoismaissa ja Singaporessa.
 
Keskus on järjestänyt lukuisia koulutustilaisuuksia, seminaareja ja opetusta sekä suomeksi että englanniksi ja osallistuu aktiivisesti myös kansainväliseen tutkijavaihtoon.

Asiasana:
Tagit: