in English
 
 
MediMerc-johtamiskoulutus

MediMerc on Turun yliopiston ja Turun kauppakorkeakoulun yhteistyönä toteutettavaa yliopistollista johtamiskoulutusta ja -tutkimusta.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat terveydenhuollon ammattihenkilöiden ohella muut sosiaali- ja terveydenhuollon esimiestehtävissä työskentelevät, esimerkiksi hallinnon- ja tukipalveluiden edustajat. Koulutus sopii myös niille, jotka tulevaisuudessa tähtäävät tehtäviin, joissa tarvitaan johtamisosaamista. Koulutuksen suunnittelussa huomioidaan sekä alueelliset tarpeet että terveydenhuollon erityispiirteet. Koulutus aloitettiin syksyllä 2008.

Tutkimuksessa keskeistä on terveydenhuollon johtamisen monipuolinen tutkimus ja tutkimustietoon nojaavan johtamiskoulutuksen toteutus. Tutkimustiedon avulla suunnitellaan kokonaisvaltaista koulutusta siten, että lääketieteen, hammaslääketieteen, hoitotieteen ja kauppatieteen perusopintoihin kuuluvat koulutuskokonaisuudet ja jatkokoulutukset muodostavat luontevan jatkumon.

Johtamiskoulutuksen kursseille ilmoittautuminen: Oikealla on linkit jokaisen kurssin kuvaukseen. Avautuvan kurssikuvaussivun alaosassa on linkki sähköiseen ilmoittautumislomakkeeseen. Kaikille kursseille ilmoittautuminen tapahtuu ainoastaan tällä tavalla sähköisesti.


Asiasana:
Tagit:
 

 Ajankohtaista

 

ILMOITTAUDU KEVÄÄN KURSSEILLE

Käyntiosoitteemme:
ICT-City, Joukahaisenkatu 3-5, A, 5.kerros, huone A5036 

 

 Kevään 2017 kurssit