in English
 
 
Medimerc-johtamiskoulutus
Kuva: Minka Halava
​Kuva: Minka Halava

Koulutusten suunnittelussa huomioimme sekä sosiaali- ja terveydenhuollon erityispiirteet että alueelliset tarpeet. Kohderyhmänämme ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden ohella muut alan esimiestehtävissä työskentelevät, kuten hallinnon ja tukipalveluiden edustajat. Koulutuksemme soveltuvat myös johtamisen osaamista vaativiin tehtäviin tulevaisuudessa tähtääville. 

Medimerc -ohjelma antaa mahdollisuuden suorittaa yksittäisiä kursseja tai laajemman (30 op) sosiaali- ja terveydenhuollon johtamisen pätevyyden. Koulutuksen rakenne ja laajuus noudattavat valtakunnallisia sosiaali- ja terveydenhuollon johtamiskoulutuksen pätevyysvaatimuksia.
 
Kurssimuotoinen koulutus koostuu pääsääntöisesti kahden opintopisteen laajuisista erilliskursseista. Kursseista jokainen voi valita itselleen sopivimmat. Näin kurssien aihepiirit ja ajankohdat saa parhaiten sovitettua vastaamaan yksilöllisiä tarpeita ja mahdollisuuksia. Erillisten kurssien lisäksi terveydenhuollon ammattihenkilöt voivat suorittaa Turun yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa Sosiaali- ja terveydenhuollon johtamisen (30 op) pätevyyden.
 
Erikoislääkäri- ja erikoishammaslääkärikoulutukseen kuuluvat teoreettiset kurssimuotoiset johtamisopinnot voi valita kurssitarjonnastamme ja suorittaa missä tahansa erikoistumiskoulutuksen vaiheessa.
 

Johtamiskoulutuksemme suunnitellaan tutkittuun tietoon perustuen siten, että se täydentää perusopintoja. 

Johtamiskoulutuksen kursseille ilmoittaudutaan sähköisesti. Kurssimme esitellään omilla sivuillaan, jotka avautuvat tämän sivun oikeassa laidassa olevasta listasta. Avautuvan kurssikuvaussivun alaosassa on linkki sähköiseen ilmoittautumislomakkeeseen.


Asiasana:
Tagit:
 

 Ajankohtaista

 

Medimerc kurssiesite kevät 2019 (pdf)

 Kevään 2019 kurssiaikataulu (pdf)

 

Medimerc-toimisto kiinni

- to 21.3. klo 8-14

 

 Kevään 2019 kurssit