in English
 
 
Verkko-opetus lääketieteellisessä tiedekunnassa

Viimeisten vuosikymmenten aikana tietotekniikka on tullut yhä vahvemmin osaksi lääkärin, hammaslääkärin ja sairaanhoitajan työtä. Turun yliopiston lääketieteellinen tiedekunta on jo pitkään hyödyntänyt monipuolisesti tieto- ja viestintätekniikkaa osana lääketieteen, hammaslääketieteen ja hoitotieteen opetusta.

Verkko-opetus tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia lääketieteen opetukseen. Erilaisten opetuskuvastojen ja tietokantojen lisäksi on verkko-opetus tarkoittaa eri tavoin toteutettuja verkkokursseja, verkkotenttejä ja verkossa toteutettavia oppimistehtäviä. Verkko-opetus tarjoaa joustavan tavan opiskella ajasta ja paikasta riippumatta – läppärillä, iPadilla, kännykällä. Verkko-opiskelun etuja ovat opetuksen visuaalisuus, erilaisten esitysmuotojen käyttö, vuorovaikutteisuus ja aktiivinen elektronisen tiedonhaun opetus.

Verkko-opetus on osa Lääketieteellisen tiedekunnan koulutuksen tutkimus- ja kehittämisyksikkö TUTKEa. Lääketieteellisen tiedekunnan verkko-opetus toimii yhteistyössä Ohjauksen ja koulutuksen tukipalveluiden kanssa.

 

Asiasana:
Tagit: