in English
 
 
Ennakkokutsu Pohjanlahden tulevaisuusseminaariin 18-19.9.2018
Ympäristön muutos ja lisääntyvä ihmistoiminta vaikuttavat Pohjanlahteen enenevässä määrin. Hyvän suunnittelun avulla voimme lieventää vaikutuksia ja ylläpitää Pohjanlahden ympäristön hyvää tilaa. Merialueen kestävää suunnittelua varten tarvitaan korkealaatuista tietoa ympäristön tilasta, merellisten elinkeinojen kehityksestä ja näiden ympäristövaikutuksista. 

STN-rahoitteinen SmartSea-projekti järjestää Vaasassa kaksipäiväisen seminaarin ja työpajan, jossa käsitellään Pohjanlahden sinistä kasvua, meriympäristön aluesuunnittelua ja ympäristömuutosta.

Seminaari koostuu kahdesta osasta: Ensimmäinen päivä 18. syyskuuta pidetään englanniksi ja on luonteeltaan tieteellisempi, mutta myös tiedon käyttäjät ovat hyvin tervetulleita osallistumaan. Ensimmäisen päivän ohjelma koostuu pääpuheenvuoroista, lyhyistä alustuksista ja paneelikeskusteluista aiheinaan ilmastonmuutos, merten aluesunnittelu, maailmanlaajuiset megatrendit ja teknologiat.
Toinen päivä on kohdennettu tiedonkäyttäjille, kuten suunnittelijoille ja yksityisille yrityksille. Sen ohjelma koostuu lyhyistä alustuksista ja työpajasta ja pidetään suomeksi.

Paikalle kutsutaan myös teollisuuden ja muiden soveltuvien organisaatioiden jäseniä esittelemään seminaarissa toimintaansa pientä maksua vastaan.


EH
Asiasana:
Tagit:
Julkaistu 18.4.2018 16:45 ,  Päivitetty 18.4.2018 16:50