Opettajien erikoistumiskoulutus edistää ammatillista kehittymistä

Turun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunta järjestää opettajien erikoistumiskoulutukset:

  1. Oppiminen ja opettaminen digitaalisissa ympäristöissä 60 op
  2. Kouluhyvinvointi 60 op
  3. Monikulttuurisuus opetustyössä 30 op

Ensimmäiset opettajien erikoistumiskoulutukset alkoivat vuonna 2016 ja seuraavat vuonna 2017. Vuonna 2018 alkaviin erikoistumiskoulutuksiin järjestetään haut seuraavasti:

  • Digiympäristö-erikoistumiskoulutuksen hakuaika on päättynyt ja koulutus on alkanut.
  • Kouluhyvinvointi-erikoistumiskoulutuksen hakuaika on päättynyt. Koska koulutukseen on vapaita paikkoja, voit vielä jättää hakemuksesi. Klikkaa oikealla olevaa linkkiä!
  • Monikulttuurisuus-erikoistumiskoulutuksen hakuaika päättyy 1.6.2018. Klikkaa oikealla olevaa linkkiä!
Erikoistumiskoulutukset kestävät noin 1,5 vuotta ja ne suoritetaan osana omaa työtä. Koulutukset rakennetaan vahvasti nykyisen ja tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Tavoitteena on koko alan kehittäminen.

Koulutuksien tavoitteena on, että opettajan erikoistumiskoulutuksessa saama tieto ja osaaminen hyödyntävät koko työyhteisöä. Jokainen koulutukseen osallistuva saa tuekseen sekä akateemisen että työelämän ohjaajan, jotka auttavat koulutettavaa soveltamaan saamansa tietoa oman työyhteisönsä hyväksi.

Digiympäristö- ja Kouluhyvinvointi-erikoistumiskoulutuksien hinta on 50 euroa/op eli yhteensä 3 000 euroa ja Monikulttuurisuus-erikoistumiskoulutuksen hinta on 60 euroa/op eli yhteensä 1 800 euroa. Maksun voi maksaa useammassa erässä ja kustannukset voi jakaa useamman maksajan kesken.

Asiasana:
Tagit: