Rauman normaalikoulu 120 vuotta
Koulu aloitti toimintansa 5.9.1898 nimellä mallikoulu. Vuonna 1974 koulusta tuli Turun yliopistoon kuuluva Rauman normaalikoulu.


 

Maailmanperintö ja kulttuurikasvatus – World Heritage and Cultural Education-kirjan julkistamista juhlittiin  18.6.2019 norssissa.

Kirja on jatkumo Rauman kaupungin, Turun yliopiston opettajankoulutuslaitoksen sekä Rauman Normaalikoulun kumppanuudesta LiviHeri / Living with Cultural Heritage – hankkeessa. Julkaisu kokoaa yhteen hyviä esimerkkejä maailmanperintö- ja kulttuurikasvatuksesta sekä toteuttaa kansallista maailmanperintöstrategiaa, jota Rauman kaupunki on ollut laatimassa. Lisäksi julkaisu tarjoaa tieteellistä aineistoa em. aiheisiin. Kirjassa on 25 artikkelia ja kirjoittajina ovat sekä kotimaiset että ulkomaiset asiantuntijat.


maailmanperinto.jpg 

Koulun henkilökunta, oppilaat, eläköityneet norssilaiset ja yhteistyökumppanit ovat kirjoittaneet artikkeliteoksen Oiva opinahjo - toimintaa Rauman normaalikoulussa vuosina 1997-2018. Teos on julkaistu 28.11. Kirjaa voi ostaa UTU-shopista 29.11. alkaen. Kirjan hinta on 20€.
 

 Tapahtumat

 
It seems your browser doesn't support Javascript
 

 Ajankohtaista