in English
 
 
Neuvontapalvelut

Opiskelijakeskus Disco

Turun yliopiston opiskelijakeskus Disco auttaa kaikissa opiskelijavalintaan sekä ilmoittautumiseen ja nimenmuutoksiin liittyvissä asioissa.

Opintoneuvonta

Tiedekunnan opintotoimistossa neuvotaan opiskelua koskevissa yleisissä asioissa. Opintotoimisto sijaitsee Naturan 1. kerroksessa. Aukioloajat ovat maanantaista torstaihin klo 9-15 ja perjantaisin klo 12-15 Opintoneuvojat tavoittaa sähköpostilla osoitteesta opo-ml[at]utu.fi.

Opintojen ohj​aus

Oppiaineissa on opettajatuutoreita ja hopsvastaavia, joihin voit ottaa yhteyttä opintojen suunnitteluun tai tutkinnon sisältöön liittyvissä asioissa. Neuvontahenkilöiden yhteystiedot löytyvät laitosten verkkosivuilta.​​​​​​​​​​​​​

Yksittäisiin opintojaksoihin liittyviin kysymyksiin vastaavat jaksoista vastaavat opettajat. Heidän nimensä löydät opetusohjelmasta.

Vammaisopiskelijoiden tuki- ja neuvontapalvelut

Vammaisopiskelijoiden ja erilaisten oppijoiden palvelut, opintojen esteettömyys ja saavutettavuus. Jos tarvitset vamman, sairauden tai oppimisvaikeuden takia erityisjärjestelyitä opinnoissasi, on niistä hyvä sopia ennen opintojen alkua. 

Opiske​lu ulkomailla

Vaihto-opiskeluun liittyvissä asioissa voi kääntyä Turun yliopiston kansainvälinen liikkuvuus-yksikön puoleen

Harjoittelu ja työelämään siirt​yminen

Rekry tukee opiskelijaa urapolun ensimmäisissä askelissa ja helpottaa työpaikan etsinnässä. ​

Tietohallinno​n palvelut

Käyttäjätunnukset ja salasanat sekä yleinen it-tuki. Opiskeluissa tarvitset yliopiston käyttäjätunnuksen ja salasanan, joihin liittyvissä kysymyksissä auttaa tietohallinnon palvelut.

Terveys ja hyvinvointi​

Opiskelijoiden terveydenhuollosta vastaa Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS)

Turun yliopiston ylioppilask​unta (TYY)

Opiskelijoiden etu- ja palvelujärjestö, jonka jäseniä ovat kaikki perustutkinto-opiskelijat. TYY auttaa myös opiskelijakorttiin liittyvissä asioissa.

Asum​inen

Opiskelija-asunnot Turussa ja Raumalla: Turun Ylioppilaskyläsäätiö (TYS).​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​


​​​​​
Asiasana:
Tagit: