in English
 
 
Tuutori auttaa opintojen aloittamisessa
Tuutorit ovat oman tutkinto-ohjelmasi aiempien vuosikurssien opiskelijoita. He tutustuttavat sinut yliopistomaailmaan ja opiskelijaelämään, neuvovat opiskeluun liittyvissä asioissa ja auttavat pääsemään sujuvasti alkuun opinnoissa. Tuutoriryhmässä tutustut nopeasti myös muihin opiskelijoihin.
 
Yhteisvalinnassa valitut opiskelijat on jaettu etukäteen 8-10 hengen pienryhmiin. Jos tulit valituksi suoraan ylempään tutkinto-ohjelmaan tai erillisvalinnan kautta tai olet ottanut opiskelupaikan vastaan jo aiemmin, ei sinulle ole varattu etukäteen paikkaa tuutoriryhmään. Olet kuitenkin tervetullut mukaan toimintaan! Ilmoittaudu mukaan täyttämällä oheinen lomake viimeistään perjantaina 10.8.2017.

Tuutoriryhmän ensimmäinen tapaaminen

Ryhmät tapaavat syys- ja lokakuun aikana noin kymmenen kertaa. Ensimmäinen tapaaminen on maanantaina 28.8.2017 klo 9.00. Tuutorit tulevat noutamaan sinut alla mainitusta rakennuksesta - olethan paikalla ajoissa!

Tutustu tuutore​ihin

Lisätietoa tuutoroinnista

Voit kysyä lisätietoa tuutoroinnista matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan opintoneuvojilta sähköpostitse (opo-ml(a)utu.fi).
​​​​​​
Asiasana:
Tagit:
Hyödyllisiä linkkejä