in English
 
 
Jatkotutkinto-opinnot luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunnassa
Luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunnassa on mahdollisuus saada jatkokoulutusta ja tehdä tutkimusta tutkimusryhmissä  kaikilla perusluonnontieteiden sekä useilla teknillistieteellisillä  ja matemaattis-tietoteknisillä  aloilla. Tieteellistä jatkotutkintoa suorittavia opiskelijoita on yli 400.
 
Luonnontieteellisinä jatkotutkintoina voi suorittaa filosofian lisensiaatin (FL) tai filosofian tohtorin (FT) tutkinnot. Teknillistieteellinen jatkotutkinto (tekniikan lisensiaatti tai tekniikan tohtori) voidaan suorittaa analyyttisessä biotekniikassa, elektroniikassa, elintarvikekehityksessä tai tietotekniikassa.
 
Kaikki tiedekunnassa jatkotutkintoa suorittavat opiskelijat kuuluvat Turun yliopiston tutkijakouluun (UTUGS) ja johonkin sen tohtoriohjelmista.
 
Jatkokoulutuksesta ja jatkotutkintojen tutkimusaloista säädetään tarkemmin   Tohtorinkoulutus luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunnassa -menettelyohjeissa.

Hakeminen jatkokoulutukseen

 
Seuraavat hakuajat tohtoritutkinnon opiskeluoikeuteen luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunnassa ovat:
 

HUOM: Tiedekunnan tohtoriohjelmakohtaiset hakuilmoitukset ja yksityiskohtaiset hakuohjeet löytyvät kunkin tohtoriohjelman www-sivulta hauan alkaessa.

 

Lisätietoa ja hakuohjeet >>>


Hakua koskevat kysymykset voi osoittaa tiedekunnan koulutuspäällikkö Sanna Rannolle (sanna.ranto(at)utu.fi), puh. +35 50 325 4448.

 
 
Jatko-opintoneuvonta
Tiedekunnan jatkotutkintoasioissa opintoneuvontaa antaa koulutuspäällikkö Sanna Ranto (sanna.ranto(at)utu.fi). 
​​​​​​​​​​​​
Asiasana:
Tagit:
 

 This page in English