in English
 
 
Jatkotutkinto-opinnot matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa
Matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa on mahdollisuus saada jatkokoulutusta ja tehdä tutkimusta tutkimusryhmissä  kaikilla perusluonnontieteiden sekä useilla teknillistieteellisillä  ja matemaattis-tietoteknisillä  aloilla. Tieteellistä jatkotutkintoa suorittavia opiskelijoita on yli 400.
 
Luonnontieteellisinä jatkotutkintoina voi suorittaa filosofian lisensiaatin (FL) tai filosofian tohtorin (FT) tutkinnot. Teknillistieteellinen jatkotutkinto (tekniikan lisensiaatti tai tekniikan tohtori) voidaan suorittaa analyyttisessä biotekniikassa, elektroniikassa, elintarvikekehityksessä tai tietotekniikassa.
 
Kaikki tiedekunnassa jatkotutkintoa suorittavat opiskelijat kuuluvat Turun yliopiston tutkijakouluun (UTUGS) ja johonkin sen tohtoriohjelmista.
 
Jatkokoulutuksesta ja jatkotutkintojen tutkimusaloista säädetään tarkemmin   Tohtorinkoulutus matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa -menettelyohjeissa.
 

Hakeminen jatkokoulutukseen

Seuraava hakuaika jatkokoulutukseen Matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa

  • 1.3.-20.3.2017

  Tässä haussa voi hakea:

a) tohtorintutkinnon suoritusoikeutta Matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa 

HUOM: Tiedekunnan tohtoriohjelmakohtaiset hakuilmoitukset ja yksityiskohtaiset hakuohjeet löytyvät kunkin tohtoriohjelman www-sivulta hauan alkaessa.


Edellinen hakuaika jatkokoulutukseen päättyi 19.9.2016. Tässä haussa oli mahdollista hakea sekä tohtorintutkinnon suoritusoikeutta matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa että tohtorikoulutettavan työsuhteista määräaikaista tehtävää. Haun tulokset ilmoitetaan hakijoille marraskuun 2016 loppuun mennessä.

Lisätietoa ja hakuohjeet >>>


Hakua koskevat kysymykset voi osoittaa tiedekunnan jatkokoulutuskoordinaattorille (maritta.loytomaki(at)utu.fi), puh. 02-333-6288.

Jatko-opintoneuvonta
Tiedekunnan jatkotutkintoasioissa opintoneuvontaa antaa jatkokoulutuskoordinaattori Maritta Löytömäki (maritta.loytomaki(at)utu.fi). 
​​​​​​​​​​​
Asiasana:
Tagit:
 

 This page in English