in English
 
 
Jatkotutkinto-opinnot matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa
Matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa on mahdollisuus saada jatkokoulutusta ja tehdä tutkimusta tutkimusryhmissä  kaikilla perusluonnontieteiden sekä useilla teknillistieteellisillä  ja matemaattis-tietoteknisillä  aloilla. Tieteellistä jatkotutkintoa suorittavia opiskelijoita on yli 400.
 
Luonnontieteellisinä jatkotutkintoina voi suorittaa filosofian lisensiaatin (FL) tai filosofian tohtorin (FT) tutkinnot. Teknillistieteellinen jatkotutkinto (tekniikan lisensiaatti tai tekniikan tohtori) voidaan suorittaa analyyttisessä biotekniikassa, elektroniikassa, elintarvikekehityksessä tai tietotekniikassa.
 
Kaikki tiedekunnassa jatkotutkintoa suorittavat opiskelijat kuuluvat Turun yliopiston tutkijakouluun (UTUGS) ja johonkin sen tohtoriohjelmista.
 
Jatkokoulutuksesta ja jatkotutkintojen tutkimusaloista säädetään tarkemmin   Tohtorinkoulutus matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa -menettelyohjeissa.
 

Hakeminen jatkokoulutukseen

Seuraavat hakuajat jatkokoulutukseen Matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa

  • 1.9.-20.9.2017 

    Syyskuun 2017 haussa voi hakea sekä a) tohtorintutkinnon opiskeluoikeutta matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa että b) tohtorikoulutettavan työsuhteista määräaikaista tehtävää

  • 1.3.-20.3.2018

    Maaliskuun 2018 haussa voi hakea tohtorintutkinnon opiskeluoikeutta matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa

HUOM: Tiedekunnan tohtoriohjelmakohtaiset hakuilmoitukset ja yksityiskohtaiset hakuohjeet löytyvät kunkin tohtoriohjelman www-sivulta hauan alkaessa.

Edellinen hakuaika jatkokoulutukseen päättyi 20.3.2017. Tässä haussa oli mahdollista hakea tohtorintutkinnon suoritusoikeutta matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa. Haun tulokset on ilmoitettu hakijoille.

Lisätietoa ja hakuohjeet >>>


Hakua koskevat kysymykset voi osoittaa tiedekunnan jatkokoulutuskoordinaattorille (maritta.loytomaki(at)utu.fi), puh. 02-333-6288.

Jatko-opintoneuvonta
Tiedekunnan jatkotutkintoasioissa opintoneuvontaa antaa jatkokoulutuskoordinaattori Maritta Löytömäki (maritta.loytomaki(at)utu.fi). 
​​​​​​​​​​​​
Asiasana:
Tagit:
 

 This page in English