in English
 
 

Biokemian laitos

​Turun yliopiston Biokemian laitoksella tehdään kansainvälisesti arvostettua tutkimusta ja annetaan monipuolista, korkeatasoista akateemista perus- ja jatkotutkintokoulutusta.

Biokemian laitos on yksi Turun yliopiston suurimmista opetus- ja tutkimusyksiköistä. Biokemian laitoksella koulutetaan sekä luonnontieteiden että teknistieteellisten alojen ammattilaisia. Rinnakkain monipuolisen opetuksen kanssa laitoksella tehdään laaja-alaista, huipputasoista perustutkimusta sekä soveltavaa tutkimustyötä.

Laitoksen toiminnan keskeisiä voimavaroja ovat monipuolinen tieteellinen tietotaito, erikoistuminen, sekä tiivis verkostoituminen. Laitos tekee yhteistyötä sekä kotimaisten että ulkomaisten yliopistojen ja tutkimusryhmien kanssa. Teollisuus ja elinkeinoelämä ovat tärkeitä yhteistyökumppaneita tutkimustulosten soveltamisessa ja kaupallistamisessa. Laitoksella tehtävä tutkimus on rahoitettu pääasiassa ulkopuolisella kilpaillulla tiederahoituksella. Laitoksella toimii mm. Suomen Akatemian rahoittama huippuyksikkö.

Biokemian laitoksella on neljä erillistä osastoa, jotka muodostavat monimuotoisen kokonaisuuden, jossa erityisosaamisalueet tukevat ja täydentävät toisiaan niin opetuksessa kuin tutkimuksessakin.
 

 Ajankohtaista

 
 

 Tapahtumat

 
It seems your browser doesn't support Javascript
 

 Yhteystiedot

 

Biokemian laitos
20014 TURUN YLIOPISTO
puh: 02 333 8053
fax: 029 450 5040

sähköpostiosoite:
biochemoffice [at] utu.fi

 

Käyntiosoite:
Arcanum
Vatselankatu 2, 1. krs
20500 Turku

sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@utu.fi