in English
 
 
Miten pääsen opiskelemaan?

Opiskelijaksi hakeminen

Biokemian laitoksen hakukohteisiin haetaan osoitteessa opintopolku.fi.

Kevään yhteishaussa biokemian hakukohteeseen haetaan suorittamaan luonnontieteiden kandidaatin (180 op) ja filosofian maisterin (120 op) tutkintoa. Biokemian tutkinto-ohjelman hakuohjeet ja valintaperusteet löytyvät opintopolusta. Lisätietoa myös Turun yliopiston valintasivulta.

Biotekniikan hakukohteessa haetaan suorittamaan tekniikan kandidaatin (180 op) ja diplomi-insinöörin (120 op) tutkintoa. Tekniikan kandidaatin tutkinto-ohjelmaan haetaan diplomi-insinööri- ja arkkitehtikoulutuksen yhteisvalinnassa. Valintaperusteet, hakuohjeet jne. ovat luettavissa yhteisvalinnan palvelimella osoitteessa dia.fi.

Valinta hakukohteisiin 

Biokemian hakukohteeseen valitaan sekä pelkän valintakokeen että valintakoepisteiden ja ylioppilaskokeista annettavien pisteiden yhteissumman perusteella. Valintakoe on kaikille pakollinen. Biokemian tutkinto-ohjelmiin valitaan päävalinnan kautta vuosittain 42 opiskelijaa. Lisätietoja valinnasta saa opintopolusta ja Turun yliopiston valintaoppaasta.
 
Biotekniikan hakukohteeseen valitaan vuosittain 15 opiskelijaa tekniikan kandidaatin tutkinto-ohjelmaan (TkK). Valinta tapahtuu diplomi-insinööri- ja arkkitehtikoulutuksen yhteisvalinnassa, jonka hakuopas on luettavissa osoitteessa dia.fi.
 

Biokemian laitoksen alemmat tutkinto-ohjelmat

Biokemian laitoksen ylemmät tutkinto-ohjelmat

 

Asiasana:
Tagit: