in English
 
 
Uusi opiskelija

On hienoa, että juuri sinä olet päässyt lukemaan biologiaa Turun yliopistoon! Syksyn opinnot käynnistyvät elokuun lopussa johdantoviikolla, jonka aikana saat monenlaista perustietoa opiskelusta, opiskelijaelämästä ja biologian laitoksesta. 

Kun sinulla on käytössäsi yliopiston henkilökohtainen utu-tunnus, käy tutustumassa opiskelukäytäntöihin ja verkkotyökaluihin Biologian laitoksen intranetissä, opiskelija-sivulla!

Johdantoviikon alussa pääset tutustumaan opiskelijatuutoreihin ja oman tuutoriryhmäsi opiskelijoihin. Opiskelijatuutori on vanhempi opiskelija, joka auttaa sinut yliopisto-opiskelijan elämän alkuun. Opiskelijatuutoreina toimivat (syksy 2018): 

Aleksi Elovaara (aleksi.h.elovaara@utu.fi)
Tiia Kähkönen (tamkah@utu.fi)
Ida Palmroos (ida.s.palmroos@utu.fi)
Aliisa Wahlsten (alalwa@utu.fi)

 

 Katso johdantoviikon ohjelma tämän sivun oikeassa reunassa olevasta linkistä.

 

Täältä löydät biologian laitoksen opettajatuutorit (hops-ohjaajat) 

 

Mikäli sinulla on yleistä kysyttävää opintojesi sisällöstä, etkä tiedä kehen hops-ohjaajaan ottaisit suoraan yhteyttä, lähetä sähkopostisi (BIOL-opettajatuutorit@utu.fi) osoitteeseen. 

Tämän sivun oikean yläreunan linkeistä löydät hyödyllistä tietoa, joka auttaa opiskelijaelämän suunnittelussa ja käynnistämisessä. Sen jälkeen, kun olet saanut itsellesi henkilökohtaisen yliopiston käyttäjätunnuksen, pääset biologian laitoksen intranet-sivuille. Niiltä löytyy yksityiskohtaisempia ohjeita yliopisto-opiskelun eri tilanteita varten.

Asiasana:
Tagit: