in English
 
 
Tervetuloa Kemian laitokselle!

Opinnot aloitetaan johdantoviikolla. Aloituspäivä on maanantai 28.8., jolloin kokoonnutaan Arcanumin aulassa klo 9.00. Teidät jaetaan ryhmiin ja jokainen ryhmä saa oman opiskelijatuutorin. Opiskelijatuutori on vanhempi opiskelija, joka auttaa sinua opintojesi alkutaipaleella sekä tutustuttaa sinut yliopistomaailmaan ja opiskelijaelämään,opiskelijatuutorit esittäytyvät.

Luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunta järjestää ohjelmaa maanantaista 28.8. alkaen. Tämän lisäksi kemian laitos järjestää ohjelmaa, jolloin pääset tutustumaan mm. laitosrakennukseen, ainejärjestöön sekä tekemään harjoitustyön opetuslaboratoriossa.  Katso tarkempi ohjelma linkistä kemian johdantoviikon ohjelma.

Saat yliopisto-opiskelun oppaaksi myös opettajatuutorin. Opettajatuutori työskentelee kemian laitoksella ja auttaa sinua kaikissa opintoihisi liittyvissä asioissa ja kysymyksissä.  Opettajatuutori toimii myös HOPS-ohjaajana eli tukee sinua henkilökohtaisen opintosuunnitelman laatimisessa.

Opettajatuutorit:

Päivi Poijärvi-Virta
Timo Ala-Kleme
Maarit Karonen
Harri Härmä

Opettajatuutorien opiskelijaryhmät selviävät johdantoviikon alussa.

Sivun oikeaan laitaan on koottu hyödyllisiä linkkejä. Kun sinulla on aktivoitu yliopiston käyttäjätunnus, pääset Kemian laitoksen intranet-sivuille lukemaan lisää tietoa opiskelusta ja opetusohjelmasta. Erityisesti kannattaa seurata Intrassa Kemian uusille opiskelijoille suunnattua sivua.

​​​​​

Asiasana:
Tagit:
 

 Opetusperiodit

 

​I 4.9. - 29.10.2017
II 30.10. - 22.12.2017
III 8.1. -  4.3.2018
IV 5.3. - 29.4.2018
V 30.4. - 21.6.2018