in English
 
 
Tervetuloa Kemian laitokselle!

Opinnot aloitetaan johdantoviikolla. Aloituspäivä on maanantai 27.8., jolloin kokoonnutaan Arcanumin aulassa klo 9.00. Teidät jaetaan ryhmiin ja jokainen ryhmä saa oman opiskelijatuutorin. Opiskelijatuutori on vanhempi opiskelija, joka auttaa sinua opintojesi alkutaipaleella sekä tutustuttaa sinut yliopistomaailmaan ja opiskelijaelämään. Voit käydä tutustumassa tuutoreihin jo etukäteen tällä sivulla.

Luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunta järjestää ohjelmaa maanantaista 27.8. alkaen. Tämän lisäksi kemian laitos järjestää ohjelmaa, jolloin pääset tutustumaan mm. laitosrakennukseen, ainejärjestöön sekä tekemään harjoitustyön opetuslaboratoriossa. 

Johdantopäivien ohjelma

Saat yliopisto-opiskelun oppaaksi myös opettajatuutorin. Opettajatuutori työskentelee kemian laitoksella ja auttaa sinua kaikissa opintoihisi liittyvissä asioissa ja kysymyksissä.  Opettajatuutori toimii myös HOPS-ohjaajana eli tukee sinua henkilökohtaisen opintosuunnitelman laatimisessa.

Opettajatuutorit:

Henri Kivelä
Heidi Korhonen
Satu Mikkola
Petri Tähtinen

Opettajatuutorien opiskelijaryhmät selviävät johdantoviikon alussa.

Sivun oikeaan laitaan on koottu hyödyllisiä linkkejä. Kun sinulla on aktivoitu yliopiston käyttäjätunnus, pääset Kemian laitoksen intranet-sivuille lukemaan lisää tietoa opiskelusta ja opetusohjelmasta. Erityisesti kannattaa seurata Intrassa Kemian uusille opiskelijoille suunnattua sivua.

​​​​​

Asiasana:
Tagit:
 

 Opetusperiodit

 

​I 3.9. - 28.10.2018
II 29.10. - 21.12.2018
III 7.1. -  3.3.2019
IV 4.3. - 28.4.2019
V 29.4. - 20.6.2019