in English
 
 
Matematiikan ja tilastotieteen tentit

​Tenttiin ilmoittautuminen

Tenttiin ja välikokeisiin pitää ilmoittautua vähintään viikkoa ennen kuulustelutilaisuutta. Aikaisemmasta käytännöstä poiketen siis myös välikokeisiin täytyy ilmoittautua.
Kesätenttien ilmoittautumisajat poikkeavat normaaleista. Tarkista ajat NettIopsusta toukokuussa.

Tenttiin ja välikokeisiin ilmoittaudutaan yliopiston NettiOpsun kautta. Kirjautuminen NettiOpsuun vaatii Turun yliopiston atk-keskuksen myöntämän, voimassa olevan käyttäjätunnuksen. Käyttäjätunnuksen puuttuessa ilmoittautumisesta voi sopia Eila Seppäsen (eila.seppanen[at]utu.fi) kanssa.

Tenttioikeus on voimassa vuoden kurssin päättymisestä lukien. Vuoden aikana jokaisesta kurssista järjestetään vähintään kolme tenttiä. Mikäli tenttejä järjestetään useampia, saa niihin kaikkiin osallistua. Mikäli kurssin alkamisesta on kulunut yli vuosi, on tenttilupaa haettava henkilökohtaisesti tenttiä järjestävältä opettajalta.

Kuulustelutilaisuudessa voi yksi opiskelija tehdä vain yhden tentin tai välikokeen.

Jos opiskelija tarvitsee erityisjärjestelyjä, esim. pidennetty tenttiaika, tulee hänen ottaa yhteyttä Eila Seppäseen (seppanen[at]utu.fi) ilmoittautumisajan puitteissa.

Tenttitilaisuus

Tentit alkavat aina tasalta. Tenttisaliin on valmiiksi jaettu vastauspaperit, tenttisalin ovessa ilmoitettavan kartan mukaisille paikoille. Opiskelijan tulee itse huolehtia siitä, että hän istuu oikealla paikalla. Opiskelijan on vastauspaperia palauttaessaan todistettava henkilöllisyytensä.
Asiasana:
Tagit:
 

 Neuvontahenkilökunta

 

Tenttivastaava:

Eila Seppänen
Työhuone: Quantum 278
Sähköposti: seppanen[at]utu.fi 
Puhelin: (02) 333 5402​

 

 Matematiikan ja tilastotieteen laitos

 
Käyntiosoite: Quantumin 2. ja 3. kerros
(Kartta)
Postiosoite: Matematiikan ja tilastotieteen laitos,  20014 Turun yliopisto

Sähköposti: mathdept@utu.fi
Faksi: (02) 231 0311