in English
 
 
Ainejärjestöt

Asteriski ry

asteriski.gifAsteriski ry onTulevaisuuden teknologioiden laitoksen opiskelijoiden ainejärjestö. Järjestön tarkoituksena on toimia opiskelijoiden edunvalvojana, järjestää jäsenilleen monipuolista toimintaa ja toimia yhdyssiteenä muihin ainejärjestöihin niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Toimistolla myydään kurssimateriaalia ja järjestön sivuilla on tenttiarkisto. Lisätietoa ja päivystysajat löytyvät osoitteesta www.asteriski.fi.

Digit ry

digit.gifDigit ry on Turun yliopiston tietotekniikan, elektroniikan ja tietoliikennetekniikan DI-opiskelijoiden ainejärjestö, joka osaltaan auttaa jäseniään opintoasioissa, valvoo opiskelijan etuja, järjestää vapaa-ajantoimintaa ja vaalii teekkarikulttuuria. Yhdistyksen hallituksen tavoittaa helpoiten sähköpostilla osoitteesta digit@utu.fi . Päivystysaikaan hallituksen edustajan tavoittaa yhdistyksen kiltahuoneelta. Tarkempaa tietoa, päivystysajat ja yhteystiedot löydät ainejärjestön www-sivuilta www.digit.fi.

 

Ainejärjestöjen toimistot sijaitsevat Tulevaisuuden teknologioiden laitoksen opiskelijatiloissa Agora-rakennuksessa (Vesilinnantie 5).
Asiasana:
Tagit: