in English

TOPSOS-koulutus päättyy

Koulutusohjelman historian aikana koulutettiin neljä ryhmää oman alansa asiantuntijoita ymmärtämään ja hyödyntämään sosiaalipolitiikan teorioita ja tilastollisia menetelmiä omassa työssään. Monet opiskelijat ovat valmistuttuaan edenneet urallaan ja pystyneet myös siten ammentamaan opinnoistaan.

Valitettavasti koulutusohjelmaa ei voida vastaavanlaisena enää jatkaa. Syksyllä 2018 alkaa uusi TOPSOS –erikoistumiskoulutus, joka on 1,5 vuotta kestävä sosiaalivakuutuksen huippuasiantuntijakoulutus tarjoten pitkälti saman sisältöisen opintokokonaisuuden kuin aiempi TOPSOS -lisensiaatinkoulutus. Koulutus koostuu monimuoto-opetuksesta sekä omaan työhön liittyvästä kehittämistehtävästä. Haku uuteen erikoistumiskoulutukseen alkaa keväällä 2018. Päivitämme tarkemmat hakuohjeet kotisivuille tammikuun 2018 aikana.

Julkaistu 9.1.2018 10:20 ,  Päivitetty 9.1.2018 10:29