in English
 
 
Opintoneuvonta yhteiskuntatieteellisessä tiedekunnassa
Opintojen ohjaus käynnistyy uusilla opiskelijoilla jo hyvissä ajoin kesällä, kun heille toimitetaan tietoa mm. ilmoittautumisesta, opintojen suunnittelusta, oppaista ja opiskelijatuutoreista. Opinnot alkavat elokuisella johdantokurssilla, jonka aikana uudet opiskelijat saavat tiiviissä paketissa tietoa opinnoista sekä yliopiston erilaisista palveluista. Opintojen suunnittelua myös käynnistellään samaan aikaan sekä opiskelijatuutoreiden, että oppiaineiden neuvontavastaavien avulla.

Neuvontaa, opinto-ohjausta ja tietoa opinnoista on saatavilla sekä yliopiston, tiedekunnan että oppiaineen tasolla. Kaikki tärkeimmät opintoihin liittyvät ohjeet on koottu tiedekunnan ja oppiaineiden opinto-oppaaseen, opetusohjelmiin, verkko- sekä intrasivuille.

Tiedekunnan opintotoimiston opintoneuvojat, suunnittelijat, opintosihteerit sekä opintopäällikkö auttavat opiskelua koskevissa kysymyksissä sekä tutkinto-opiskelijoita että hakijoita.

Lisäksi:

  • Yliopiston hakijapalvelut vastaa opiskelijavalintaan liittyvissä kysymyksissä.

  • Oppiaineissa on HOPS- ja neuvontavastaavia, joihin voit olla yhteydessä opintojen suunnitteluun tai oppiaineiden / ohjelmien sisältöihin liittyvissä kysymyksissä.
Asiasana:
Tagit: