in English
 
 
Yhteystiedot

TURUN YLIOPISTON HAKIJAPALVELUT
Hakijapalveluissa neuvotaan kaikissa hakemiseen liittyvissä asioissa.

TIEDEKUNNAN OPINTONEUVONTA JA -OHJAUS
Tiedekunnan opintoneuvojaan voit ottaa yhteyttä opiskeluun liittyvissä kysymyksissä. Oppiaineissa on myös omat neuvontavastaavat.

TIEDEKUNNAN LAITOKSET JA OPPIAINEET
Oppiaineissa on HOPS- ja neuvontavastaavia, joihin voit olla yhteydessä opintojen suunnitteluun tai oppiaineiden / ohjelmien sisältöihin liittyvissä kysymyksissä. Myös oppiaineiden opintosihteereiltä voi kysyä neuvoa opintoasioissa. Yksittäisiin opintojaksoihin liittyviin asioihin ja kysymyksiin vastaavat jaksojen vastuulliset opettajat.

MUIDEN TIEDEKUNTIEN OPINTONEUVONTA JA -OHJAUS
Esimerkiksi sivuaineopintoja koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä muiden tiedekuntien opintoneuvonnan henkilökuntaan.
 
TURUN YLIOPISTON OPISKELIJAPALVELUT
Opiskelijapalveluissa autetaan ilmoittautumiseen, nimen- ja osoitteenmuutoksiin, opintorekisteriotteisiin ja opintotukeen liittyvissä asioissa.
 
VAMMAISOPISKELIJOIDEN TUKI- JA NEUVONTAPALVELUT
Vammaisopiskelijoiden ja erilaisten oppijoiden palvelut, erityisjärjestelyt valintakokeissa, opintojen esteettömyys ja saavutettavuus.
 
TIETOHALLINNON PALVELUT
Käyttäjätunnukset ja salasanat sekä yleinen it-tuki. Opiskeluissa tarvitset yliopiston käyttäjätunnuksen ja salasanan, joihin liittyvissä kysymyksissä auttaa tietohallinnon it-palvelut.
 
ASUMINEN
Opiskelija-asunnot Turussa ja Raumalla: Turun Ylioppilaskyläsäätiö (TYS).
 
TERVEYS JA HYVINVOINTI
Opiskelijoiden terveydenhuollosta vastaa Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS).
 
TURUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA (TYY)
Opiskelijoiden etu- ja palvelujärjestö, jonka jäseniä ovat kaikki perustutkinto-opiskelijat. TYY vastaa myös opiskelijakorttiin liittyviin kysymyksiin.

INDEX RY
Turkulaisten yhteiskunta- ja kasvatustieteilijöiden yhteinen tiedekuntajärjestö. Indexin sivuilta löydät myös oman ainejärjestösi yhteystiedot.

OPISKELU ULKOMAILLA - YLIOPISTON KANSAINVÄLISET PALVELUT
Vaihto-opiskeluun liittyvissä asioissa voi kääntyä tiedekuntien tai kansainvälisten palveluiden puoleen.

REKRY
Rekry – Turun yliopiston työelämäpalvelut toimii  yliopisto-opiskelijan ja työnantajan välimaastossa, molempia palvellen. Rekry tukee opiskelijaa urapolun ensimmäisissä askelissa ja helpottaa työelämään sijoittumista.

Asiasana:
Tagit: