in English
 
 
Itä-Aasian tutkimuksen opiskelu

Itä-Aasian tutkimus- ja koulutuskeskuksen opetus

CEAS:in opetus pidetään kokonaan englanniksi. Keskus sijaitsee Yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan Publicum-rakennuksessa (Assistentinkatu 7) ja opetus järjestetään kyseisen rakennuksen eri opetustiloissa. Kunkin lukuvuoden opetusohjelma julkaistaan Study Leaflet -dokumentissa, jota päivitetään joitain kertoja etenkin kunkin lukukauden alussa.

Opiskeluohjeita on saatavilla CEAS:in intranetin Study Resources -sivuilta.

Itä-Aasian tutkimuksen maisteriohjelma

Itä-Aasian tutkimuksen maisteriohjelma (Master's Degree Programme in East Asian Studies, MPAS) on kaksivuotinen englanninkielinen kokonaisuus, joka syventää opiskelijoiden tietoja Itä-Aasiasta nyky-yhteiskunnista. Siihen voivat hakea koti- ja ulkomaiset opiskelijat, jotka ovat suorittaneet kandidaatin tutkinnon.
  

Itä-Aasian sivuaine (Minor in East Asian Studies)

Sivuaine antaa yleiskatsauksen Itä-Aasian alueeseen ja valmistaa myöhempiin opintoihin. Kokonaisuus sisältää vä4 op kieliopintoja kiinan, japanin tai korean kielessä.
 

Itä-Aasian tutkimus- ja koulutuskeskuksen kieltenopetus

CEAS järjestää kolmen itäaasialaisen pääkielen opetusta. Kiinassa ja japanissa CEAS:in kurssit ovat intermediate-tasolta ylöspäin, ja kaksi ensimmäistä tasoa opetetaan yliopiston kielikeskuksessa. Turun yliopiston kaikki korean kurssit pidetään CEAS:issa. Itä-Aasian keskuksen kurssit ovat avoimia kaikille Turun yliopiston opiskelijoille.

Yliopistojen Aasia-verkoston ohjelma

Yliopistojen Aasia-verkosto tarjoaa 25 op:n laajuisen Aasian ohjelman. Opinnot suoritettaan monimuotoisina verkkokursseina. Lisätietoja verkoston sivuilta.

Jatko-opiskelu 

Keskuksella on mahdollista tehdä myös lisensiaatin (VTL) tai tohtorin (VTT) tutkintoon johtavia jatko-opintoja. Lisätietoja: Aasian tutkimuksen tohtoriohjelman englanninkieliset sivut.
​​​​​​​​​​​​
Asiasana:
Tagit: