in English
 
 
Itä-Aasian sivuaine - Minor in East Asian Studies
​Tiananmen square. Photo by Kevin Dooley.

Sisältö

Minor in East Asian Studies -sivuainekokonaisuus kestää yhden lukuvuoden (syyskuu-toukokuu) ja koostuu luennoista, lukupaketeista, seminaareista ja esseistä. MEAS-kokonaisuuteen kuuluu reaaliopintojen lisäksi 4 tai 5 opintopistettä japanin, kiinan tai korean kieliopintoja.

Poliittisen historian pääaineopiskelijat voivat ottaa tämän kokonaisuuden yhtenä erikoistumislinjanaan. Opintopisteitä East Asian Studies -sivuaineesta saa 25 op. Suurin osa opintokokonaisuuden luennoista on englanninkielisiä.

Tarkemmat tiedot kokonaisuudesta ja kurssien sisällöistä löytyvät Study Leaflet -vihosta ja sivuainekokonaisuuden englanninkielisiltä sivuilta.

Ilmoittautuminen

MEAS-sivuainetta suorittamaan ilmoittaudutaan yleensä ennen lukuvuoden alkua elokuun lopussa sähköpostitse. Ilmoittautumisen päivämäärä ja yhteystieto julkaistaan kokonaisuuden englanninkielisillä sivuilla. Samoin ilmoitetaan myös mahdollinen osallistujien enimmäismäärä.

Ilmoittautuessa ilmoita nimesi, opiskelijanumerosi, pääaineesi ja haluatko osallistua kiinan, japanin vai korean kielikurssille ja millä tasolla, jos olet suorittanut kielen opintoja  aiemmin. Poliittisen historian opiskelijoilla on etusija valinnoissa.

Yksittäisille kursseille voi pääsääntöisesti osallistua ilman erillistä ilmoittautumista. Tarkista kuitenkin tämä Study Leafletistä.

Kurssien suoritustapa

Minor in East Asian Studies -kokonaisuudessa on luentokursseja, online-kursseja ja yksi kirjatentti. Kurssien suoritustapa (tentit, kirjoitelmat yms.) on nähtävissä Study Leafletissa, ja tarkemmat tiedot ilmoitetaan viimeistään kurssin alussa.

Huom: sivuaineen tentteihin voi vastata myös suomeksi.

Vastuuhenkilö ja lisätietoja

Yliopisto-opettaja Annamari Konttinen (ankont[at]utu.fi)

Kokonaisuusmerkintä

Suoritettuasi MEAS-kokonaisuudessa vaadittuja opintoja vähintään 25 pisteen verran, ota s-postitse yhteyttä kv-suunnittelija Anna Väreeseen (amvare[at]utu.fi) saadaksesi merkinnän kokonaisuuden suorittamisesta. Voit tarkistaa vaadittavat opinnot Study Leafletista.


Asiasana:
Tagit: