in English
 
 
Itä-Aasian sivuaine - Minor in East Asian Studies
​Tiananmen square. Photo by Kevin Dooley.

Sisältö

 
 
 

Minor in East Asian Studies -sivuainekokonaisuus kestää yhden lukuvuoden (syyskuu-toukokuu) ja koostuu luennoista, lukupaketeista, seminaareista ja esseistä. MEAS-kokonaisuuteen kuuluu reaaliopintojen lisäksi 4 tai 5 opintopistettä japanin, kiinan tai korean kieliopintoja.

 
 
 

Poliittisen historian pääaineopiskelijat voivat ottaa tämän kokonaisuuden yhtenä erikoistumislinjanaan. Opintopisteitä East Asian Studies -sivuaineesta saa 25 op. Suurin osa opintokokonaisuuden luennoista on englanninkielisiä.

 
 
 

Tarkemmat tiedot kokonaisuudesta ja kurssien sisällöistä löytyvät Study Leaflet -vihosta ja sivuainekokonaisuuden englanninkielisiltä sivuilta.

 
 
 

Ilmoittautuminen

 
 
 

MEAS-sivuainetta suorittamaan ilmoittaudutaan yleensä ennen lukuvuoden alkua elokuun lopussa sähköisellä lomakkeella. Ilmoittautumisohjeet ja -lomake löytyvät kokonaisuuden englanninkielisillä sivuilla. Samoin ilmoitetaan myös mahdollinen osallistujien enimmäismäärä. Poliittisen historian opiskelijoilla on etusija valinnoissa.

 

Yksittäisille kursseille voi pääsääntöisesti osallistua ilman erillistä ilmoittautumista. Tarkista kuitenkin tämä Study Leafletistä.

 
 
 

Kurssien suoritustapa

 
 
 

Minor in East Asian Studies -kokonaisuudessa on luentokursseja, online-kursseja ja yksi kirjatentti. Kurssien suoritustapa (tentit, kirjoitelmat yms.) on nähtävissä Study Leafletissa, ja tarkemmat tiedot ilmoitetaan viimeistään kurssin alussa.

Huom: sivuaineen tentteihin voi vastata myös suomeksi.

 
 

Vastuuhenkilö ja lisätietoja

 

Yliopisto-opettaja Silja Keva (silja.keva[at]utu.fi)

 
 
 

Kokonaisuusmerkintä

 
 
 

Suoritettuasi MEAS-kokonaisuudessa vaadittuja opintoja vähintään 25 pisteen verran, ota s-postitse yhteyttä kv-suunnittelija Anna Väreeseen (amvare[at]utu.fi) saadaksesi merkinnän kokonaisuuden suorittamisesta. Voit tarkistaa vaadittavat opinnot Study Leafletista.

 


Asiasana:
Tagit: