in English
 
 
Tutkimus ja jatko-opinnot

Vahvuusalueet 

Itä-Aasian tutkimus- ja koulutuskeskuksen tutkimuksen vahvuusalueet ovat valtion ja yhteiskunnan väliset suhteet (ympäristö, oikeus, kansalaisyhteiskunta), kaupunkien hallinnointi sekä kansainväliset suhteet ja ylikansalliset verkostot.

 

CEAS kehittää projekteja myös ulkopuolisella rahoituksella, jota on saatu mm. Suomen Akatemialta ja Joel Toivolan säätiöltä. Suomen Akatemia rahoitti 2007-2009 tutkimusprojektin Urbaani hallinnointi Kiinassa – hyväntekeväisyysjärjestöt sekä valtion ja yhteiskunnan välinen monitahoinen suhde Tianjinissa 1900-luvulla.

CEAS on International Consortium of China Studies (ICCS) -ryhmän sekä Sino-Nordic Urban Governance for Sustainable Cities Network (UGN) -verkoston jäsen.

Henkilökunnan asiantuntemuksen alat löytyvät henkilökuntaesittelystä. Katso myös keskuksen julkaisulista englanninkielisillä sivuilla.

Tohtorikoulutus

Keskuksella on useita tohtorikoulutettavia. Lista tohtorikoulutettavista ja heidän tutkimusaiheistaan löytyy englanninkielisiltä sivuilta. Tarkempaa tietoa jatko-opinnoista yleensä ja niihin hakeutumisesta löytyy tältä sivulta​.

Keskus koordinoi valtakunnallisesti Aasian tutkimuksen tohtoriohjelmaa (DAS) 2002–2013 kansallisen rahoituksen päättymiseen asti. Keskuksen koordinoima Yliopistojen Aasia-verkosto​ jatkaa tohtoriohjelman perinnettä tarjoamalla tohtorikoulutusta valtakunnallisesti.


Asiasana:
Tagit: