in English
 
 
Jatko-opiskelijaksi hakeminen

Hakumenettely

Haku Itä-aasian tutkimus- ja koulutuskeskuksen (CEAS) tohtorikoulutettavaksi tapahtuu Turun yliopiston tutkijakoulun (UTUGS) ja yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan ohjeiden mukaisesti. Lisätietoja näiden yksiköiden sivuilta.

Kaikki Aasian tutkimuksesta väitöstutkintoa tekemään hyväksytyt jatko-opiskelijat kuuluvat sekä Turun yliopiston tutkijakouluun (UTUGS) että yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan tuottamaan Yhteiskunta- ja käyttäytymistieteiden tohtoriohjelmaan.

Haku Itä-aasian tutkimus- ja koulutuskeskuksen (CEAS) tohtorikoulutettavaksi tapahtuu politiikan tutkimuksen laitoksen ja yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan antamien määräysten ja ohjeiden mukaisesti. Tarkempia tietoja saat näiden omilta sivuilta.

Mahdollisten jatko-opiskelijoiden on myös valmisteltava hakua yhdessä Itä-Aasian nykyhistorian ja politiikan professorin kanssa. Lopullisen päätöksen tekee tiedekunnan dekaani tiedekunnan johtoryhmän ehdotuksesta oppiainetta kuultuaan. Yleensä haun käsittelyyn kuluu 1–2 kuukautta.

Hakuaika ja kelpoisuus

Haku yhteiskunta- ja käyttäytymistieteiden tohtoriohjelmaan järjestetään kolme kertaa vuodessa. Katso seuraavat hakuajat ja lisätietoja kelpoisuusvaatimuksista tiedekunnan sivulta​. Aasian tutkimukseen liittyvistä vaatimuksista lisätietoja saa keskuksen professorilta (ks. alla).

Opinnoista

Lisätietoja jatko-opinnoista saat jatko-opintosivuilta.

Yhteyshenkilö

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Lauri Paltemaahan sähköpostitse.

Asiasana:
Tagit: