in English

2nd Turku Finance Research Workshop 2.10.2018

Maksukyvyttömyys haastaa yritysjärjestelyjen oikeudelliset vaikutukset (Väitös: KTM, HTM Minna Murto-Unkila, 21.9.2018, yritysjuridiikka)

Kauppakorkeakoulu mukana Turun Talouspäivillä 29.9. ‒ ilmoittaudu mukaan!

Dean Thomas M. Begley from Lally School of Management visits TSE

Innan Sasaki Lancaster Universitystä vierailee kansainvälisen liiketoiminnan aineessa

Yrittäjyys ei ole helppo ansiotyön muoto äideille (Väitös: KTM Katri Luomala, 14.9.2018, yrittäjyys)

Tutkimusavustajaksi / projektitutkijaksi Yrittäjyyden yksikköön? Hae paikkaa 9.9. mennessä!

Ajatuksia yrittäjyysyliopistosta: Kohti uusia epämukavuusalueita

William Degbey from IB visited Stanford - read new IB blog post!

Prof. Paul M. Healy (Harvard Business School) vierailee laskentatoimen ja rahoituksen laitoksella 6.–7.9.2018.

Automerkkifoorumien verkkokeskustelut ovat lupaava markkinatiedon lähde (Väitös: KTM Petteri Ojala 20.8.2018, markkinointi)

Ohjausjärjestelmistä tukea myös yrityksen innovaatiotoimintoihin ‒ vapaus ja itsenäisyys toimia eivät riitä (Väitös: KTM Eero Ståhlberg, 17.8.2018, laskentatoimi ja rahoitus)

Ajatuksia yrittäjyysyliopistosta: Väitöskirjak(r)apula

Prof. Marc Wouters (KIT, Saksa) vierailee laskentatoimen ja rahoituksen laitoksella 13.–20.8.2018

Prof. Yves Gendron (Laval University) vierailee laskentatoimen ja rahoituksen laitoksella 22–25.8.2018

Suositteluviestintä on matkailuorganisaatioille suuri mahdollisuus (Väitös: MSc Ping Wang, 2.7.2018, tietojärjestelmätiede)

Kansainvälisen liiketoiminnan henkilökunta piti tutkimuksen kehityspäivän

Innovaatioekosysteemit uudistavat alueiden taloudellista kehittämistä ja muuttavat julkisen sektorin roolia (Väitös: VTL Sami Niemelä, 15.6.2018, taloustiede)

Ajatuksia yrittäjyysyliopistosta: Kunnallisten yrittäjyyspalveluiden uudet yrittäjämäiset ratkaisut

Ideaali johtaja ja asiantuntijuus rakentuu mediateksteissä (Väitös: KTM Jatta Jännäri, 8.6.2018, yrittäjyys)

Summer Workshop in Finance 1.6.2018

Turun yliopiston ja Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulujen opiskelijat kisasivat data-analytiikkaosaamisessa

Prof. Salvatore Federico (University of Siena) vierailee laskentatoimen ja rahoituksen laitoksella 21. – 25.5.2018

EmoMA -projektin tiimiltä uusi kirja

Johtamisen ja organisoinnin vuosikertomus 2017 on julkaistu

The Global South Network -Economic encounters between the Global North and the Global South: constraints and prospects’

Laskentatoimen ja rahoituksen vuosikertomus 2017 on julkaistu

Suomen Akatemia myönsi rahoitusta kansainvälisen liiketoiminnan yliopisto-opettaja Valtteri Kaartemolle

Uniikit etsintäresurssit auttavat yrityksiä löytämään uusia mahdollisuuksia (Väitös: KTM Tommi Pukkinen, 4.5.2018, yrittäjyys)

Avoimeen lähdekoodiin perustuva yhteistyö voi olla avain yrityksen menestykseen (Väitös: MSc Jose Teixeira, 20.4.2018, tietojärjestelmätiede)

Yrittäjyyden vuosikertomus 2017 on julkaistu!

Business Innovation Camp yhdistää opiskelijat ja yritykset

Three Minute Thesis -kilpailun finaalissa loisti kansainvälisen liiketoiminnan jatko-opiskelija Milla Wiren

Allianssit-teollisuudessa -workshop 7. - 8.3. Raumalla

Prof. Albrecht Becker (University of Innsbruck) vierailee Laskentatoimen ja rahoituksen laitoksella 19.–29.3.2018