in English

Kauppakorkeakoululaisten blogeja ja verkkolehtiä

TSE exen blogi

Lue Turun kauppakorkeakoulun johtamiskoulutusyksikön blogissa ajankohtaisia ajatuksia osaamisen, liiketoiminnan ja johtajuuden kehittämisestä.

>> Lue blogia

Liike - Porin yksikön verkkolehti

Liike on Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikön verkkolehti, joka kertoo yksikön tutkimuksesta, opetuksesta, hankkeista ja tapahtumista. Verkkolehden pääteemoja ovat hyvinvointiala ja julkiset palvelut, luova talous ja johtaminen, yrittäjyys sekä aluetalous, mutta tartumme myös muihin meitä puhuttaviin asioihin ja ilmiöihin.

Mukana ajatuksia myös vierailevilta kirjoittajilta – opiskelijoilta, kollegoilta ja yritysten edustajilta.

>> Lue verkkolehteä

Centre for Collaborative Research - Kanava tutkimusyhteistyöhön

ccr.jpgCCR Tutkimuspalveluiden blogisivustolla jaetaan ajankohtaisia ajatuksia taloudesta.

CCR Tutkimuspalvelut on Turun kauppakorkeakoulun tutkimusyhteistyön kehittämisestä vastaava yksikkö. Se palvelee yrityksiä, julkisen sektorin toimijoita ja kauppakorkeakoulun omaa tutkimus- ja koulutushenkilöstöä.

TSEpustuksia - Ajatuksia TSE:n johtamisen laitokselta

tsepustuksia.jpgTSEpustuksissa Turun kauppakorkeakoulun johtamisen laitoksella vaikuttavat opettajat ja tutkijat kertovat toiminnasta yliopiston sisällä ja ulkopuolella: työstä, opiskelusta ja ajatuksistaan ajankohtaisista aiheista.