in English

​Uutiset

Viisas kuluttaja tiedostaa viettinsä (Väitös: KTM Samuel Piha 26.10.2018, markkinointi)

New project on cosmopolitanism in making - read our latest blog post

Väitöstutkimus tarjoaa kattavan kuvan tietohallintojohtajan roolista ja tehtävistä (Väitös: KTM Päivi Hokkanen, 12.10.2018, tietojärjestelmätiede)

Tomi Virtanen on Turun kauppakorkeakoulun vuoden alumni

Projektikoordinaattorin määräaikainen tehtävä haettavana yrittäjyyden yksikössä! Hae 11.10. mennessä

Kuva korkeasti koulutettujen kansainvälisestä liikkuvuudesta tarkentuu

2nd Turku Finance Research Workshop 2.10.2018

Maksukyvyttömyys haastaa yritysjärjestelyjen oikeudelliset vaikutukset (Väitös: KTM, HTM Minna Murto-Unkila, 21.9.2018, yritysjuridiikka)

Kauppakorkeakoulu mukana Turun Talouspäivillä 29.9. ‒ ilmoittaudu mukaan!

Dean Thomas M. Begley from Lally School of Management visits TSE

Innan Sasaki Lancaster Universitystä vierailee kansainvälisen liiketoiminnan aineessa

Yrittäjyys ei ole helppo ansiotyön muoto äideille (Väitös: KTM Katri Luomala, 14.9.2018, yrittäjyys)

Tutkimusavustajaksi / projektitutkijaksi Yrittäjyyden yksikköön? Hae paikkaa 9.9. mennessä!

Ajatuksia yrittäjyysyliopistosta: Kohti uusia epämukavuusalueita

William Degbey from IB visited Stanford - read new IB blog post!

Prof. Paul M. Healy (Harvard Business School) vierailee laskentatoimen ja rahoituksen laitoksella 6.–7.9.2018.

Automerkkifoorumien verkkokeskustelut ovat lupaava markkinatiedon lähde (Väitös: KTM Petteri Ojala 20.8.2018, markkinointi)

Ohjausjärjestelmistä tukea myös yrityksen innovaatiotoimintoihin ‒ vapaus ja itsenäisyys toimia eivät riitä (Väitös: KTM Eero Ståhlberg, 17.8.2018, laskentatoimi ja rahoitus)

Ajatuksia yrittäjyysyliopistosta: Väitöskirjak(r)apula

Prof. Marc Wouters (KIT, Saksa) vierailee laskentatoimen ja rahoituksen laitoksella 13.–20.8.2018

Prof. Yves Gendron (Laval University) vierailee laskentatoimen ja rahoituksen laitoksella 22–25.8.2018

Suositteluviestintä on matkailuorganisaatioille suuri mahdollisuus (Väitös: MSc Ping Wang, 2.7.2018, tietojärjestelmätiede)

Kansainvälisen liiketoiminnan henkilökunta piti tutkimuksen kehityspäivän

Innovaatioekosysteemit uudistavat alueiden taloudellista kehittämistä ja muuttavat julkisen sektorin roolia (Väitös: VTL Sami Niemelä, 15.6.2018, taloustiede)

Ajatuksia yrittäjyysyliopistosta: Kunnallisten yrittäjyyspalveluiden uudet yrittäjämäiset ratkaisut

Ideaali johtaja ja asiantuntijuus rakentuu mediateksteissä (Väitös: KTM Jatta Jännäri, 8.6.2018, yrittäjyys)

Summer Workshop in Finance 1.6.2018

Turun yliopiston ja Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulujen opiskelijat kisasivat data-analytiikkaosaamisessa

Prof. Salvatore Federico (University of Siena) vierailee laskentatoimen ja rahoituksen laitoksella 21. – 25.5.2018

EmoMA -projektin tiimiltä uusi kirja

Johtamisen ja organisoinnin vuosikertomus 2017 on julkaistu

The Global South Network -Economic encounters between the Global North and the Global South: constraints and prospects’

Laskentatoimen ja rahoituksen vuosikertomus 2017 on julkaistu

Suomen Akatemia myönsi rahoitusta kansainvälisen liiketoiminnan yliopisto-opettaja Valtteri Kaartemolle

Uniikit etsintäresurssit auttavat yrityksiä löytämään uusia mahdollisuuksia (Väitös: KTM Tommi Pukkinen, 4.5.2018, yrittäjyys)

Avoimeen lähdekoodiin perustuva yhteistyö voi olla avain yrityksen menestykseen (Väitös: MSc Jose Teixeira, 20.4.2018, tietojärjestelmätiede)

Yrittäjyyden vuosikertomus 2017 on julkaistu!

Business Innovation Camp yhdistää opiskelijat ja yritykset

Three Minute Thesis -kilpailun finaalissa loisti kansainvälisen liiketoiminnan jatko-opiskelija Milla Wiren

Allianssit-teollisuudessa -workshop 7. - 8.3. Raumalla

Prof. Albrecht Becker (University of Innsbruck) vierailee Laskentatoimen ja rahoituksen laitoksella 19.–29.3.2018