in English
 
 
Alumnikirje 1/2014
   
www.utu.fi/tse-alumni
Turun kauppakorkeakoulun alumnikirje syksy 2014
 
   

 

Hyvä alumni,

Perinteistäkin voidaan jo puhua, kun lauantaina 11. lokakuuta vietettiin alumnipäivää jo 15. kertaa. Paikalle oli saapunut lähes kolmesataa alumnia. Tapahtuma tarjosi tuoreinta tietoa ja vilkasta vuoropuhelua teemasta "Vastuullisuus ja johtaminen". Ilta jatkui illallisella opiskeluaikaisten ystävien kera. Päivitimme sivulle tunnelmakuvia ja videon.

Kirjeessä muutamia poimintoja kuluvan syksyn ohjelmatarjonnasta sekä TSE exen koulutus-uutisia. Lähde rohkeasti mukaan toimintaan sen eri muodoissaan!

Markus Granlund
Turun kauppakorkeakoulun johtaja


Alumnipäivä 2014

Lauantaina 11. lokakuuta tavattiin tuttuja kauppakorkeakoululla vuosittaisessa alumnipäivässä. Paikalla oli teitä lähes kolmesataa ja päivän teemaksi valittu ”Vastuullisuus ja johtaminen” osoittautui hyvin ajankohtaiseksi ja puhuttelevaksi teemaksi yleisön keskuudessa.

Lue lisää ja katso kuvagalleria tapahtumasta.

Video alumnipäivän tunnelmista.


Talouspolitiikan Studia Generalia

Talouspolitiikan Studia Generalia luentosarja valottaa syksyn aikana eri näkökulmista käsin talouspolitiikan haasteita ja mahdollisuuksia, jotka ovat vaikuttamassa Suomen talouden elpymiseen. Luentosarjan vastuullisena organisoijana toimii taloustieteen laitos.

Tutustu ohjelmaan.


Alumni Keynote Speakers

Alumni Keynote Speakers -luentosarja koostuu kuudesta eri käytännön aiheita pohtivasta luennosta, jossa vierailevina luennoitsijoina toimivat kauppakorkean alumnit. Aiheet kattavat laajasti talouselämän ilmiöitä ja täsmentyvät eri lukuvuosina luennoitsijoiden mukaan. Luennot ovat kaikille opiskelijoille avoimia.

Mikäli kiinnostuit myös jakamaan oman uratarinasi, ota rohkeasti yhteyttä luentosarjaa koordinoivaan yliopisto-opettaja Helena Rusaseen helena.rusanen@utu.fi ja lähde mukaan luentosarjaan lukuvuodelle 2015-16.

Tutustu syyslukukauden 2014 ohjelmarunkoon.


TSE Exe: koulutustarjonta

 

TSE exe - johdon ja yritysten kehittäjä

Turun kauppakorkeakoulun TSE exe on johdon, asiantuntijoiden ja organisaatioiden kehittäjä, joka yhdistää toiminnassaan akateemisen tutkimustiedon vahvaan käytännön yrityselämän tuntemukseen ja asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen. Tarjoamaan kuuluu avoimia ohjelmia, kuten executive MBA, sekä organisaatioille yksilöllisesti suunniteltuja kehittämispalveluja.

Lisätietoja.

Executive MBA Turku

Kansainvälisesti akkreditoitu, visionäärinen eMBA Turku on englanninkielinen johdon koulutusohjelma, joka on suunniteltu suoritettavaksi työn ohella noin kahdessa vuodessa. Sen painopistealueina ovat visionäärinen johtajuus, globaali liiketoimintaosaaminen, innovaatiot ja uuden liiketoiminnan luominen sekä henkilökohtainen kasvu. Seuraava ohjelma alkaa maaliskuussa 2015.

Lisätietoja.


Kylisteessä alumnikuulumisia

Turun Ky:n julkaisema lehti KYliste juhlii tänä vuonna 40-vuotistaivaltaan. Lehdessä mukana alumnikuulumisia ja kaupparkokeakoulun johtoryhmän esittelyä. Mukavia lukuhetkiä!

Lue lehti tästä.


Liity alumniksi

Alumniverkostoon liittyminen kannattaa. Turun kauppakorkeakoulun alumnina olet osa lähes 11 000 vaikuttavan ihmisen verkostoa. Alumniverkoston kautta voit helposti pitää yhteyttä entisiin opiskelu- ja työtovereihisi ja säilyttää näin yhteyden omaan korkeakouluusi valmistumisen jälkeen. Tässä linkki rekisteröitymiseen kurssikaverillesi.

Pidetään yhteyttä! Alumneille | LinkedIn | Facebook | Turun yliopiston uutisia

 

 

Osoitelähde: TSE Alumnirekisteri


     
Asiasana:
Tagit: