in English
 
 
Alumnikirje 2/2014
   
www.utu.fi/tse-alumni
Turun kauppakorkeakoulun alumnikirje joulukuu 2014
 
   

 

Hyviä vuoden viimeisiä päiviä!

Teknisten ongelmien vuoksi lähetämme viestin uudelleen. HUOM! Helsingissä järjestettävä After Work:n päivään muutos, uusi päivä on keskiviikko 11.3.2015. Pahoittelemme.  

Kauppakorkeakoulun alumnirekisterissä on jo mukavasti rekisteröityneitä, reilut 1 500. Teitä alumneja toivottaisiin mukaan vielä paljon enemmän! Jatkossa vain rekisteröityneet alumnit saavat uutiskirjeiden muodossa ajantasaisinta tietoa kauppakorkeakoulun kuulumisista sekä tapahtumakutsuja. Varmistathan paikkasi näköalapaikalta rekisteröitymällä. Linkki rekisteröitymiseen.


Uutta toimintaa heti vuoden alkuun

Vuosi on vaihtumassa ja olemme suunnittelemassa alumnitapaamisia ensi vuoteen.

Tulossa muun muassa:
- After Work @Helsinki 11.3.2015
- Alumnipäivä @Turun kauppakorkeakoulu 19.9.2015

Varaa jo nyt kalenteriisi! Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen Helsingissä järjestettävään After Work -tapaamiseen julkaistaan helmikuun uutiskirjeessä. Voit tutustua ja seurata tarjontaamme kauppakorkeakoulun ajankohtaisimmista kuulumisista ja tapahtumatarjonnasta osoitteessa www.utu.fi/tse


Mercurius 3/2014 on ilmestynyt

Kauppakorkeakoulun sidosryhmälehti Mercurius kertoo tutkimus- ja opetustoiminnasta ja avaa näkymiä yhteistyöhön. Lehdessä tartutaan myös ajankohtaisiin, talouteen ja kauppatieteisiin liittyviin kysymyksiin.

Uusimmassa numerossa käsitellään muun muassa oppimisympäristöjä, opiskelijayhteistyötä ja johtajuuden kriisiä.

Lue Mercurius 3/2014


Varmista paikkasi eMBA Turku -ohjelmassa nyt

Executive MBA Turku alkaa maaliskuussa 2015 ja hakuaikaa on tammikuun loppuun. Englanninkielisen, kaksi ja puoli vuotta kestävän ja työn ohella suoritettavaksi suunnitellun ohjelman painopistealueet ovat:

  • visionäärinen johtajuus
  • globaali liiketoimintaosaaminen
  • innovaatiot ja uuden liiketoiminnan luominen, sekä
  • henkilökohtainen kasvu.

Lue lisää eMBA Turku -ohjelmasta


Arkiston kätköistä

Katso video Youtubessa

Toivotan kaikille tämän 90-luvun alkuvuosien nostalgisen Turun kauppakorkeakoulun esittelyvideon myötä oikein hyvää joulunaikaa ja menestyksekästä vuotta 2015!

Markus Granlund
dekaani, Turun kauppakorkeakoulu

 

Pidetään yhteyttä! Alumneille | LinkedIn | Facebook | Turun yliopiston uutisiaOsoitelähde: Suomen Ekonomit jäsenrekisteri, Turun kauppakorkeakoulun alumnirekisteri, TSE exen asiakasrekisteri


     
Asiasana:
Tagit: