in English
 
 
Alumnikirje 2/2015
   
www.utu.fi/tse-alumni
Turun kauppakorkeakoulun alumnikirje 2/2015
 
 

 

Hyvä alumni.

Tämä alumnikirje tarjoaa Sinulle jälleen hyviä syitä lähteä mukaan Turun kauppakorkeakoulun alumnitoimintaan ja tapahtumiin.

Lauantaina 19.9.2015 tavataan alumnipäivän merkeissä. Kokoa kurssikavereistasi porukka ja lähtekää yhdessä tapaamaan tuttuja. Luvassa on aivan uudenlainen ohjelmakonsepti: tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Toinen merkittävä tapahtuma on Turun kauppakorkeakoulun tohtori- ja maisteripromootio 12.–14.5.2016. Lisätietoa tulossa elo-syyskuussa.

Alumnitoimintaan osallistuminen perustuu vapaaehtoisuuteen. Alumnien kanssa tehtävä yhteistyö on Turun kauppakorkeakoulun strategian mukaisesti yksi sen ydintoiminnoista. Jokainen Turun kauppakorkeakoulussa tutkinnon suorittanut, opiskellut ja työskennellyt on alumni ja kuuluu alumniviestinnän ja -toiminnan piiriin ilman velvoitteita. On ensiarvoisen tärkeää, että varmistat paikkasi näköalapaikalta rekisteröitymällä Turun kauppakorkeakoulun alumnirekisteriin. Kerrothan rekisteröitymisen tärkeydestä myös alumnikavereillesi! Rekisteröityminen on maksutonta eikä velvoita mihinkään. Rekisteröityneiden tietoja ei luovuteta edelleen: tietoja tullaan käyttämään ainoastaan alumnitoiminnan kehittämiseen ja viestintään Turun kauppakorkeakoulun toiminnasta (esim. tapahtumakutsut). Jos et siis vielä ole yksi rekisteröityneistä.

Lue lisää ja tutustu alumnitoimintaan. Kesälukemisena vielä tarjoamme tuoreimman Mercurius-sidosryhmälehden, antoisia lukuhetkiä.

Aurinkoista kesää,

Markus Granlund
Turun kauppakorkeakoulun dekaani


Alumnipäivä 2015 "Tulevaisuus on tehtävä"

Olet sydämellisesti tervetullut Turun kauppakorkeakouluun lauantaina 19. syyskuuta, 2015.

Ilmoittaudu mukaan jo tänään. Päivän hinta 31€ sisältää ohjelman, ruoka- ja juomatarjoilun sekä illallisen ruokajuomineen.

Katso alumnipäivän koko ohjelma ja lisätiedot.


Turun kauppakorkeakoulun promootio 2016

Turun kauppakorkeakoulu järjestää neljännen maisteripromootionsa, kuudennen tohtoripromootionsa ja samalla historiansa ensimmäisen yhteisen tohtori- ja maisteripromootion 12.–14.5.2016.

Toivomme, että mahdollisimman monella Turun kauppakorkeakoulusta tohtorin tutkinnon, ylemmän ekonomin, ylemmän kandidaatin ja maisterin tutkinnon suorittaneella olisi mahdollisuus osallistua tähän kunniakkaita perinteitä noudattavaan akateemiseen juhlatapahtumaan.

Juhlallisuudet alkavat torstaina 12.5.2016 miekanhiojaisilla ja lehvänsitojaisilla. Perjantaina järjestetään Turun konserttitalolla promootioakti, jonka jälkeen siirrytään akateemisena kulkueena Turun tuomiokirkkoon jumalanpalvelukseen. Päivän kruunaa juhlaillallinen promootiotanssiaisineen. Juhlallisuudet päättyvät lauantaina sillikseen. Kaikki mainitut tapahtumat ovat avec-tilaisuuksia.

Lisätietoa promootiosta päivitetään elo-syyskuussa verkkosivulle www.utu.fi/tse


Lue uusi Mercurius!

Kauppakorkeakoulun sidosryhmälehti Mercurius kertoo tutkimus- ja opetustoiminnasta ja avaa näkymiä yhteistyöhön. Lehdessä tartutaan myös ajankohtaisiin, talouteen ja kauppatieteisiin liittyviin kysymyksiin.

Mercuriuksen uusimmassa numerossa käsitellään laadukasta ja hallittua muutosta. Lehti tarjoaa näkökulmia muun muassa siihen, miten kauppakorkeakoulu pitää huolta toimintansa laadusta, miten yrityskauppojen jälkeistä integraatiota pitäisi johtaa sekä miten kauppakorkeakoulun asiantuntijat voivat olla apuna yritysten kohtaamissa haasteissa.

Lue Mercurius 2/2015.


Organisaatiollenne lisää osaamista kesähintaan

Kesäkampanjana lähestymme alumniamme tarjoamalla paketin, jolla pääsette kehittämään organisaationne johtamista, myyntiä ja kokonaisvaltaista näkemystä.

Lähetä organisaatiostanne osallistuja sekä JOKO-ohjelmaan että jompaankumpaan marraskuun Master Classeista edulliseen kesäkampanjahintaan, joka on voimassa 31.7.2015 asti.

Tutustu kesäkampanjaamme »


Kaikissa alumnitoimintaan liittyvissä kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä TSEalumnit@utu.fi

Pidetään yhteyttä! Alumneille | LinkedIn | Facebook | Turun yliopiston uutisiaOsoitelähde: Turun kauppakorkeakoulun alumnirekisteri, Turun kauppakorkeakoulun opiskelijarekisteri, TSE exen asiakasrekisteri, Suomen Ekonomit ry:n jäsenrekisteri


     

Turun yliopiston väriraita
Turun kauppakorkeakoulu | Turku School of Economics
www.utu.fi/tse


Asiasana:
Tagit: