in English
 
 
Alumnikirje 3/2015
     
   
   
www.utu.fi/tse-alumni
Turun kauppakorkeakoulun alumnikirje 3/2015
 
   

 

Hyvä alumni,

Kuluvaan lukuvuoteen osuva merkittävä akateeminen tapahtuma on Turun kauppakorkeakoulun tohtori- ja maisteripromootio 12.–14.5.2016. Toivomme, että mahdollisimman moni Turun kauppakorkeakoulusta tohtorin ja maisterin tutkinnon suorittanut osallistuisi tähän kunniakkaita perinteitä noudattavaan akateemiseen juhlatapahtumaan. Tehdään tästä ikimuistoinen juhla yhdessä. Olette sydämellisesti tervetulleita!

Ilokseni olen huomannut, että alumnitoiminnalla on merkitystä ja tapahtumiin lähdetään yhä aktiivisemmin mukaan. Vuotuiseen Alumnipäivään lauantaina 19.9. teitä kokoontui koululle lähes 250. Päivän ohjelmassa oli mukana uudenlaista konseptointia keynote-puheenvuorojen lisäksi. Päivän aikana kuultuja esityksiä on toivottu jaettavaksi, joten olemme koonneet niistä yhteenvedon alumnisivuille. Päivän ja illan tunnelmista lisää kuvagalleriassa.

Alumnipäivässä Turun kauppakorkeakoulun Vuoden Alumniksi valittiin Valmet Automotive Oy:n toimitusjohtaja, eMBA Ilpo Korhonen.

TSE for the Future FORUM 10.11.2015 tuo yhteen akateemisen tutkimuksen ja uudistuvan liiketoiminnan käytäntöjä. Turun Seudun Ekonomit ry ja Turun kauppakorkeakoulu järjestävät yhteisen aamiaisseminaarin digitaalisen markkinoinnin erityiskysymyksistä ja markkinoinnin sääntelystä. Lue lisää tässä kirjeessä.

Alumnitapahtumia on luvassa myös vuonna 2016. Helsinkiin tulemme Alumni AfterWorkin merkeissä keväällä ja Turussa vietämme alumnipäivää jälleen syksyllä. Joulukuun alumnikirjeessä lisätietoja näistä.

Kuulakasta syyskautta kaikille,

Markus Granlund
Dekaan, professori


Turun kauppakorkeakoulun tohtori- ja maisteripromootio 2016

Turun kauppakorkeakoulu järjestää kuudennen tohtoripromootionsa, neljännen maisteripromootionsa ja samalla historiansa ensimmäisen yhteisen tohtori- ja maisteripromootion 12.–14.5.2016.

Juhlallisuudet alkavat torstaina 12.5. miekanhiojaisilla ja lehvänsitojaisilla. Perjantaina 13.5. järjestetään Turun konserttitalolla promootioakti, jonka jälkeen siirrytään akateemisena kulkueena Turun tuomiokirkkoon jumalanpalvelukseen. Päivän kruunaa juhlaillallinen promootiotanssiaisineen Turun linnassa. Juhlallisuudet päättyvät lauantaina 14.5. purjehdukseen/silliaamiaiseen. Kaikki mainitut tapahtumat ovat avec-tilaisuuksia.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen www.utu.fi/tse-promootio


Data ja markkinointi – match made in heaven?

Turun Seudun Ekonomit ry ja Turun kauppakorkeakoulu järjestävät aamiaisseminaarin 10.11.2015 digitaalisen markkinoinnin erityiskysymyksistä ja markkinoinnin sääntelystä.

Turun kauppakorkeakoulun sidosryhmille tarkoitettu Forum tuo yhteen akateemisen tutkimuksen ja uudistuvan liiketoiminnan käytännöt.

Lue lisää ja ilmoittaudu. Tapahtuma on maksuton.


Ennakointiosaamisella uutta virtaa organisaatioosi!

Vahvista organisaatiosi tulevaisuusosaamista ja kehitä ennakointijärjestelmäänne marraskuussa alkavassa Certified Foresight Professional -valmennusohjelmassa.

Lue lisää >>


Kaikissa alumnitoimintaan liittyvissä kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä TSEalumnit@utu.fi

 

Pidetään yhteyttä! Alumneille | LinkedIn | Facebook | Turun yliopiston uutisiaOsoitelähde: Turun kauppakorkeakoulun alumnirekisteri, TSE exen asiakasrekisteri


     

Turun yliopiston väriraita
Turun kauppakorkeakoulu | Turku School of Economics
www.utu.fi/tse


 
     

Asiasana:
Tagit: