in English
 
 
Alumnikirje 4/2015
   
www.utu.fi/tse-alumni
Turun kauppakorkeakoulun alumnikirje 4/2015
 
   

 

Hyvä alumni,

lukukausi lähestyy loppuaan ja suuntaamme katseen jo tulevaan. Vuosi 2016 tulee varmasti olemaan mieleenpainuva monelle alumnille, eikä vähiten toukokuussa järjestettävän Turun kauppakorkeakoulun tohtori- ja maisteripromootion myötä. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan juhlimaan! Jaathan tietoa promootiosta myös kurssikavereillesi.

Alumni AfterWork@Helsinki saa jatkoa, kun tapaamme näissä merkeissä OP Vallilan uusissa toimitiloissa keskiviikkona 9.3.2016.

Runsaan tapahtumatarjonnan lisäksi heitämme pallon teille alumneille uusien yrityskumppanien löytämiseksi opiskelijayhteistyöhön. Turun kauppakorkeakoulun opiskelijat ovat perustaneet yhteistyöverkoston, jonka tavoitteena on yhdistää opiskelijoiden osaaminen ja yritysten haasteet. Opiskelijakonsulttien verkosto on valmis ratkomaan ongelmia ja saamaan arvokasta työkokemusta esimerkiksi gradutoimeksiantojen ja erilaisten projektien muodossa.

Kaikesta tästä sekä muusta tarjonnasta löytyy lisätietoa tästä kirjeestä. Joululukemiseksi tarjoamme vielä uusimman Mercurius-lehden.

Rauhallista joulunaikaa ja menestyksekästä uutta vuotta 2016!

Markus Granlund
Dekaani


Turun kauppakorkeakoulun tohtori- ja maisteripromootio 12.‒14.5.2016

Promootio on akateemisista juhlista se arvokkain: opiskelun juhlava päätös, jossa promovoitavat tohtorit ja maisterit eli promovendit saavat oikeuden käyttää akateemisen arvon merkkejä: tohtorin hattua ja miekkaa sekä maisterinsormusta. 

Kaikki Turun kauppakorkeakoulussa tohtorintutkinnon tai maisterintutkinnon suorittaneet ovat sydämellisesti tervetulleita mukaan perinteikkääseen ja hauskaan juhlaan. Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan: www.utu.fi/tse-promootio

Jaathan tietoa promootiosta myös kurssikavereillesi:
https://www.facebook.com/events/1006041432788760/


ALUMNIYRITYKSIÄ ETSITÄÄN! Uusi avaus asiantuntijatyöhön – yhdistä yrityksesi tuleviin osaajiin helposti!

Yritykset tarvitsevat yhä useammin asiantuntijoita ratkomaan liiketoiminnan haasteita, toisaalta taas palkkaus on aikaa vievää ja kallista, eikä virherekrytointeihin ole varaa.

Hyviä henkilöitä ei voi aina valita konsulttiyritysten kautta. Turun kauppakorkeakoulun opiskelijat selvittävät yritysten tarpeita opiskelijoiden konsulttiverkostoon, joka etsii ratkaisuja yritysten ongelmiin, helpottaa opiskelijoiden taloutta sekä yhdistää opiskelun ja työkokemuksen hankkimisen.

Opiskelijoilla on tuoretta näkemystä ja tietoa alan trendeistä ja he ovat yhä enemmän myös verkostoituneita – toisensa tuntevat opiskelijat löytävät parhaat tekijät helposti.

Etsimme alumniyrityksiä mukaan tähän kokeiluun ensi vuodeksi ja auttamaan Lindaa ja Emmaa mentoreina (Linda Sevelius 0445592758 linda@juniorconsulting.fi; Emma Heikkilä 0405534133 emma@juniorconsulting.fi)

Lisätietoja www.juniorconsulting.fi


n

Mikä meitä motivoi ja ohjaa eteenpäin elämässä?
Miten motivaatio vaikuttaa työssä, niin suoriutumiseen kuin uravalintoihin?
Entä miten motivaation huomioisi johtamisessa?


Tilaisuudessa omat alumnimme Päivi Mayor (vsk. -89) ja Marjo Risku (vsk. -88) alustavat näistä teemoista tänä vuonna ilmestyneestä kirjastaan "Opas yksilölliseen motivointiin - 16 perustarvetta johtamisen apuna" (Talentum 2015).

Tervetuloa!

Lue lisää ja ilmoittaudu 5.2. mennessä


Lue uusin Mercurius-lehti

Turun kauppakorkeakoulun sidosryhmälehti Mercuriuksen uusimmassa numerossa esitellään kursseja, joilla asiat tehdään eri tavalla ‒ omaehtoinen oppiminen edellä. Lisäksi lehdessä paneudutaan muun muassa median tulevaisuuksiin. Mukana jutut myös syyskuun alumnitapahtumasta ja lokakuun Merkuriuksen Karnevaaleista.Lue Mercurius 3/2015


Turun KY juhlii

Turun kauppatieteiden ylioppilaiden 65. juhlavuoden kunniaksi on toteutettu kattava historiikki Turun KY:n vaiheista läpi vuosikymmenten, aina ylioppilaskunnan perustamisesta yhdistysmuotoisen Turun KY:n alkutaipaleisiin saakka. Historiikki koostuu aikajanasta ja temaattisista teksteistä. Historiikkiprojektin toteutuksesta ovat vastanneet Lotta Kaleva ja Olli Tehikari. Käy tutustumassa! http://turunky.fi/historia/Turun KY:n oma yritys Profea on juhlavuoden kunniaksi hankkinut myyntiin kauan kaivattuja TSE-tuotteita. Heittäydy sinäkin nostalgiseksi ja tilaa pehmoisa ja laadukas Turku School of Economics –huppari tai edustavaksikin kutsuttu T-paita itsellesi tai lahjaksi. Molemmat tuotteet TSE siipisoihdulla varustettuina!

Lue lisää ja tilaa


KYliste 4/2015

Lokakuussa ilmestynyt KYliste johdattelee edunvalvonnan maailmaan. Teemajuttujen lisäksi syksyn toiseksi viimeisessä numerossa on mukana muun muassa Suomen Pankin pääjohtajan haastattelu ja Turun kauppakorkeakoulun alumnitoiminnan esittely. Alumnin silmin -sivuilla esittäytyy Juhani Hacklin.Lue KYliste 4/2015


Tuuria vai taitoa - miten yritykset ennakoivat tulevaa?

Millä tavalla yritykset hahmottavat liikeympäristönsä kehitystä ja tulevien tuotteidensa sekä palveluidensa tarvetta? Millaiselle osaamiselle ja toimintamalleille tulevaisuuden kilpailukyky rakennetaan ja kenen työtä se on? Miten ennakoinnista tehdään tuottavaa toimintaa? Ovatko taustalla rautaiset rutiinit vai luova visiointi?

Näitä kysymyksiä ratkotaan vuoden 2016 ensimmäisessä TSE for the Future Forumissa 20.1.2016. Tule kuulemaan alan osaajien näkemyksistä ja jakamaan omasi. Tilaisuuden juontaa Ari Welling Yleltä ja se streamataan Yle Areenassa.

Lue lisää ja ilmoittaudu. Tapahtuma on maksuton.


Päivitä johtamisosaamisesi ajan tasalle!

TSE exe tarjoaa sekä pidempiä koulutusohjelmia että lyhyitä teemakoulutuksia ajankohtaisista aiheista. Alkuvuoden aiheita mm.

• Asiakkuuksien johtaminen ja menestyksekäs myyntityö
• Työyhteisö toimimaan
• Accounting and finance
• Digitalisaatio ja liiketoimintamallit

Vielä ehdit myös mukaan helmikuussa alkavaan executive MBA –ohjelmaamme!

Lue lisää ensi vuoden tarjonnastamme!


 

Pidetään yhteyttä!
Alumneille | LinkedIn | Facebook | Turun yliopiston uutisiaOsoitelähde: Turun kauppakorkeakoulun alumnirekisteri


     

Turun yliopiston väriraita
Turun kauppakorkeakoulu | Turku School of Economics
www.utu.fi/tse


Asiasana:
Tagit: