in English
 
 
Alumnipäivä 19.9.2015

Ohjelma

klo 14.00 Tervetuloa Alumni!

 

Alumnipäivän puheenjohtajana toimii alumnitoiminnan suunnitteluryhmän puheenjohtaja Kirsi Leväpelto

 

 

 

For the Future.TSE – A Great Place to Think Ahead
Markus Granlund
dekaani, professori
Turun kauppakorkeakoulu

 

 
Sakari Alhopuro
lääkintöneuvos, luonnonkuvaaja

 

Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country  -John F. Kennedy - 

 

Tulevaisuuden liiketoimintaosaaminen ja visionäärinen johtaminen
Olli Hietanen, kehitysjohtaja
Tulevaisuuden tutkimuskeskus,
Turun kauppakorkeakoulu

 
 

klo 15.30 - 16.45 Mercatorilla verkostoidutaan ja virkistytään

 


 
UUTTA Alumnipäivässä!
 
Lähde mukaan keskusteluun kahdesta vaihtoehtoisesta teemasta:
 

 

 

"Uusi työ - Uusi asiakas –
Uudistuva johtajuus muuttuvassa liiketoimintamaastossa"

Paula Kirjavainen
yrittäjä, johdon konsultti
Paula Kirjavainen Oy


 

Susanna Juusti
Key Account Manager,
VP, partner
ID BBN


Keskustelua vauhdittamassa Tulevaisuuden tutkimuskeskuksesta kehitysjohtaja Olli Hietanen.

 
"Digitalisaatio"

Julius Manni
maajohtaja
Affecto Finland Oy

 

Petri Kairinen
toimitusjohtaja
Nixu Oyj
 

Keskustelua vauhdittamassa Alumnineuvoston jäsenet Tomi Virtanen ja Ville Niukko.

 

Speakers’ Cornerissa

tapaat entisiä kurssitovereitasi ja voit jakaa kolmeminuuttisessa puheenvuorossasi myös oman alumnitarinasi.

 

 
klo 16.45 Ohjelma salissa jatkuu

 
 

Tappaako tulevaisuus teatterin?
Arto Valkama
teatterinjohtaja
Turun kaupunginteatteri

 

Valmet Automotiven kilpailukyky globaalissa toimintaympäristössä
Ilpo Korhonen
toimitusjohtaja
Valmet Automotive Oy

 

n. klo 17.45 Vuoden Alumnin julkistus, päätössanat

n. klo 18 Buffet Illallinen

Menu

 

Hiillostettua siikaa, etikkavihanneksia
Savuporopiirakkaa
Couscous-kasvissalaattia, valkosipuli-lime-jogurttikastiketta
Blinipannaria, sienisalaattia
Broilerin filee, curryvaahtoa, kyssäkaalispelttiä, säräjuureksia
Lakkapannacotta, paistettua leipäjuustoa, rosmariinia

Jatkot Montussa – DJ plays 80´s and 90´s - BAR is OPEN

klo 01.00 Good Night

 

Muutokset ohjelmaan mahdollisia.

 

Puhujaesittelyt:

Markus Granlund
Markus Granlund on Turun kauppakorkeakoulun dekaani ja laskentatoimen professori. Ulkomailla hän on työskennellyt mm. Copenhagen Business Schoolissa ja University of Technology Sydneyssä. Markus on myös arvostettu ja tunnustusta saanut liikkeenjohdon kouluttaja ja asiantuntija, joka on ollut vuosien varrella mukana lukuisissa yhteistyöhankkeissa johtavien suomalaisyritysten ja julkishallinnon organisaatioiden kanssa.

 

Olli Hietanen

VTM Olli Hietanen on Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen kehitysjohtaja, eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan pysyvä asiantuntija sekä Tulevaisuudentutkimuksen seuran hallituksen jäsen. Aiemmin Hietanen on toiminut myös Tulevaisuudentutkimuksen Verkostoakatemian koordinaattorina sekä Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen varajohtajana. Muun muassa näiden tehtävien ansiosta Hietasella on ainutlaatuinen näkemys Suomen kansalliseen ennakointijärjestelmään ja monipuolinen kokemus tulevaisuustyöstä. Hietanen on tehnyt uransa aikana lukuisia tulevaisuusprosesseja sekä julkishallinnolle että myös talouselämälle niin Suomessa kuin myös ulkomailla.

 
Hietanen on kirjoittanut kymmeniä raportteja muun muassa biotaloudesta, oppimisesta ja koulutuksesta, kulttuurista, luovasta taloudesta, teknologiasta, tietoyhteiskunnasta, rakennetusta ympäristöstä, kestävästä kehityksestä, sisäisestä ja ulkoisesta turvallisuudesta, tulevaisuuden liiketoimintaosaamisesta, tulevaisuuspolitiikasta, innovaatiokeskittymistä, visionäärisestä verkosto- ja muutosjohtamisesta sekä myös hyvinvointi-, matkailu- ja elämyspalveluista.
 

Paula Kirjavainen
KTT Paula Kirjavainen on yrittäjä, johdon konsultti ja tietokirjailija, joka toimii myös strategisen johtamisen dosenttina Turun kauppakorkeakoulussa sekä Bonnier Business Forum Oy:n tuottaman Bonnier Pro, Yrityksen kasvu-palvelun päätoimittajana. Paula on erikoistunut palveluyritysten ja asiantuntijaorganisaatioiden strategiseen kehittämiseen, erityisesti johtajuuden, toimintakulttuurin ja osaamisten uudistamiseen. Paula on aiemmin työskennellyt Novetos Oy toimitusjohtajana ja partnerina, asiantuntijapalveluyrittäjänä omistamassaan yhtiössä, PA Consulting Groupin vastaavana konsulttina sekä ma. professorina ja Suomen Akatemian tutkijatohtorina Turun kauppakorkeakoulussa. Paulan missiona on auttaa yrityksiä uudistumaan viisaammin ja kestävämmin.

 

Susanna Juusti
Susanna Juusti valmistui kauppatieteiden maisteriksi vuonna 1991. Hän työskenteli Taucher-yhtiöissä yhteyspäällikkönä työuransa ensimmäiset kaksi vuotta. Susanna on Idea Development ID Oy:n perustaja (1993) ja osakas. Mainostoimisto ID Oy:n toimitusjohtaja vuosina 1998 – 2001, jonka jälkeen hän on toiminut avainasiakaspäällikkönä sekä johtoryhmän jäsenenä. Susanna on ollut mukana aktiivisesti Business-to-Business Networkin (BBN) kehittämisessä 1990-luvun lopulta lähtien. Hän on ollut BBN:n hallituksen jäsen kolmena eri jaksona vuosina 1998-2013. Asiakkuuksien ja projektinhallinnan ohella Susannalla on laaja kokemus strategia-työskentelystä sekä kansainvälisistä projekteista ja työskentelystä kansainvälisten tiimien vetäjänä.

 

Julius Manni
Julius Manni aloitti Affecton Suomen maajohtajana maaliskuussa 2015. Hän on digitaalisen aikakauden muutosjohtaja, joka näkee teknologisen murroksen mahdollisuudet sekä asiakas- että henkilöstökehittämisen näkökulmasta. Julius suhtautuu intohimoisesti uuteen johtajuuteen, ja erityisesti miten perinteisempiä organisaatiokulttuureita voidaan ohjata kohti ketteryyttä, avoimuutta ja itseohjautuvuutta. Julius toimi ennen Affectoa vahinkovakuutusyhtiö If:ssä IT:n ja liiketoiminnan johtotehtävissä sekä Accenturessa strategiakonsulttina. Juliuksen varasuunnitelmana on siirtyä täysipäiväiseksi katumuusikoksi.

 

Petri Kairinen
Petri Kairinen on toiminut pohjoismaiden suurimman tietoturvakonsultointiin erikoistuneen asiantuntijayrityksen Nixu Oyj:n toimitusjohtajana helmikuusta 2014. Petri vastaa Nixun johtamisesta sekä liiketoiminnan kehittämisestä kokonaisuutena. Ennen toimitusjohtajan tehtäviä Petri toimi Nixun myynti- ja markkinointijohdossa vuodesta 2006. Ennen Nixulle tulemista Petri on toiminut myynnin ja markkinoinnin tehtävissä useissa organisaatioissa, kuten Elcoteq, Affecto ja Hewlett-Packard.

 

Arto Valkama
Arto Valkama on Linnateatterin perustajia, työskenteli hallinto- ja talousjohtajana vuodet 2002-2011, joista vuosina 2008-2011 myös Peacock-teatterissa tuottajana. Oulun kaupunginteatterin toimitusjohtaja vuosina 2011-2013. Turun kaupunginteatterin toimitusjohtajana 15.8.2013 lähtien.

 

Ilpo Korhonen
lpo Korhonen aloitti uransa Uudenkaupungin autotehtaalla 1988 tuotantoteknisen suunnittelun päällikkönä. Vuonna 1998 hän siirtyi laatupäällikön tehtäviin, ja toimi sen jälkeen tuotantopäällikön, tuotantojohtajan, Porsche-ohjelman johtajan ja varatoimitusjohtajan tehtävissä. Valmet Automotiven toimitusjohtajana hän on työskennellyt vuodesta 2008. Koulutukseltaan Korhonen on insinööri ja eMBA.

Asiasana:
Tagit: