in English
 
 


Katso alumnipäivän kuvagalleria"Uskalla yrittää"


Lauantai 29.10.2016 klo 13.30 – 21

Turun kauppakorkeakoulu, Osuuskauppasali,
Rehtorinpellonkatu 3, Turku


Tapahtuma on loppuunmyyty.
Päivän puheenjohtajana
Kirsi Leväpelto
yksikönjohtaja, Mehiläinen Oy

klo 13.30
Ilmoittautuminen

kahvi + pientä suolaista

Mahdollisuus kokoontua vuosikurssitapaamisiin luokissa


klo 14.30
Tervetuloa


Kauppatieteet myllerryksessä
Markus Granlund
dekaani, professori, Turun kauppakorkeakoulu 

KEYNOTE –puheenvuorot


Vain tyhmät yrittää
Jaakko Männistö


Yrittäjyys + yliopisto = ?
Jarna Heinonen
professori, Turun kauppakorkeakoulu


Choose Your Future - Markkinoinnin kurssilta maailmalle
Matti Sahi
CMO, Choose Your Future

 

klo 16-17.30
Montussa ja Mercatorilla tapahtuu

Merca
talks

Vapaata seurustelua ja
verkostoitumista.

Mahdollisuus vuosikurssitapaamisiin.

Pitching
competition

Turun kauppakorkeakoulu -taustaisia startupeja pitchaamassa
(3min hissipuhe/yritys).

Yhteistyössä Boost Turku ry 


Isäntinä:


Pekka Stenholm
erikoistutkija,
Turun kauppakorkeakoulu


Tomi Virtanen
Founder,
Doerz Co Oy

Yrittäjyys -
onko järkee vai ei?

Alumnien rohkeaa ja rehellistä keskustelua siitä, mitä yrittäjyys on. Onko se ura vai elämäntapa? Enimmäkseen itkua ja hammasten kiristelyä, vai ruusuilla tanssimista? Kenelle yrittäjyys sopii ja missä tilanteessa? Kannattaako yrittäjyyttä opettaa kauppakorkeakoulussa ja mitä siellä pitäisi opettaa? Tule kuulemaan ja osallistumaan keskusteluun.

Emäntänä:

Ulla Hytti
tutkimusjohtaja,
Turun kauppakorkeakoulu


Keskustelemassa:

Katariina Räike
Member of Board,
Polarmoss Oy


Ari Mäkinen
johtaja, asiantuntijapalvelut
Arol Finance Oy


Tiina Vainio
yhteyspäällikkö,
Turun kauppakamari


Mira Kivistö
Senior Consultant,
ConTe Oy


Klo 17.30
KEYNOTE –puheenvuoro


PK-yrittäjänä SOTE-myrskyssä, Sairaala NEOn tarina
Jussi Rantanen
hallituksen puheenjohtaja, NEO Terveys Oy


Vuoden Alumnin julkistus


Klo 18.30
Closing


Klo 18.45
Illallinen


Klo 21 –
Jatkot Turun keskustassa

Bussikuljetus ilmoittautuneille


Muutokset ohjelmaan mahdollisia


Puhujat

Kirsi Leväpelto

 

Kirsi Leväpelto on toiminut viimeiset seitsemän vuotta sosiaali- ja terveyssektorilla johtaen eri yksiköitä Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella. Työuran aikana toimialoja on kertynyt useita lähtien hotelliteknologiasta ja kattaen mm. eläinten lääkkeitä, mobiilipalveluita ja paperiteollisuutta. Turun kauppakorkeakoulun alumneille suunnatun toiminnan suunnittelussa Kirsi Leväpelto on ollut mukana kahdeksan vuotta.


Jaakko Männistö

 

Kirjoittaja/puhuja on startup-yrittäjä ja asiakaskokemuksen mittaamisen ammattilainen yrityksessä Feedbackly sekä Suomen Yrittäjien hallituksen jäsen. Jaakko on viihdyttävä ja räiskyvä Keynote -puhuja ja hänet tunnetaan kovaäänisenä pohojanmaan poikana sekä siirtolais Turkulaisena. Hän on Turun Kauppakorkeakoulun kasvatti ja haluaisi olla maailman paras huutelemaan golfista, surffauksesta sekä purjehduksesta. Kun tuulta tai aaltoja ei löydy, aika menee kirjoittaessa ja surflautoja tehdessä. Kaikki tarvitsemasi tieto löytyy täältä: feedbackly.com, jaakkomannisto.com, tw: @jaakkomannisto.


​Jussi Rantanen

 

eMBA, dosentti ja ortopedian erikoislääkäri Jussi Rantanen on toiminut yksityisen terveydenhoidon eri tehtävissa 20 vuoden ajan. Hän on toiminut mm. Mehiläisen Turun sairaalayksikön johtavana lääkärinä ja partnerina useissa alan start-up yrityksissä. Rantasen nykyinen päätyö on toimia Sairaala NEOn johtavana lääkärinä ja hallituksen puheenjohtajana. Hän oli yksi NEOn perustajista vuonna 2011. NEO on viidessä vuodessa kasvanut tyhjästä myynniltään noin 25 miljoonan yritykseksi. NEOn ohella Rantanen toimii tällä hetkellä sairaalasuunnittelun ja -rakentamisen konsulttina Dubaissa, Bahrainissa ja Jeddahissa.


Tomi Virtanen

 

Tomi Virtanen on tuore startup-yrittäjä. Työura kulki Kauppakamariryhmän kautta elinkeinoyhtiöön johtajaksi, kunnes maailma yllättäen mullistui. Tomi näki vision itsestään vanhana, harmaana ja väsyneenä tekemässä duunia joka ei inspiroi, ja päätti saman tien ottaa loparit. Ensin hän jäi koti-isäksi perheen pienen lapsen kanssa. Seuraavaksi jatkettiin perustamaan omaa startupia, joka auttaa ihmisiä löytämään enemmän elämyksiä elämäänsä. Tällä tiellä ollaan nyt, jahtaamassa henkilökohtaisia unelmia.


Katariina Räike

 

Katariina Räike on osakas ja hallituksen jäsen perheensä floristiikka-alan yrityksessä, ja on vuosien varrella työskennellyt yrityksen erilaisissa tuotanto- ja vientitehtävissä. Polarmoss Oy toimittaa jäkäläalan tuotteita globaaleille markkinoille, ja on viime vuosina laaentanut voimakkaasti perinteisestä kukkakauppafloristiikasta sisustustoimialan puolelle. Katariina on valmistunut Turun kauppakorkeakoulusta, ja työskentelee päätoimisesti Turun Ydinkeskustayhdistys ry:n toiminnanjohtajana.


Markus Granlund

 

Markus Granlund on Turun kauppakorkeakoulun dekaani ja laskentatoimen professori. Ulkomailla hän on työskennellyt mm. Copenhagen Business Schoolissa ja University of Technology Sydneyssä. Markus on myös arvostettu ja tunnustusta saanut liikkeenjohdon kouluttaja ja asiantuntija, joka on ollut vuosien varrella mukana lukuisissa yhteistyöhankkeissa johtavien suomalaisyritysten ja julkishallinnon organisaatioiden kanssa.


Jarna Heinonen

 

 

Jarna Heinonen on yrittäjyyden professori ja Yrittäjyyden yksikön johtaja Turun kauppakorkeakoulussa. Jarna on kiinnostunut yrittäjyydestä eri muodoissaan, erityisesti tieteenalojen rajapinnoilla. Hänellä on useita kansainvälisiä julkaisuja yrittäjyyskasvatuksen, yrityskasvun, sisäisen yrittäjyyden sekä yrittäjyys- ja innovaatiopolitiikan alueilla. Hän kouluttaa ja kehittää yksilöitä ja organisaatioita toimimaan yritteliäästi ja innovatiivisesti. Jarna on Turun kauppakorkeakoulun eMBA ohjelman tieteellinen johtaja ja hänellä on useita tieteellisiä ja elinkeinoelämään liittyviä luottamustehtäviä – mm. Osuuspankki Turun Seudun hallituksen puheenjohtaja. Jarna on kahden pojan äiti ja harrastaa lenkkeilyä, tennistä ja purjehdusta.


Pekka Stenholm

 

Pekka Stenholm työskentelee erikoistutkijana Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Yrittäjyyden yksikössä. Vuosia yrittäjyyttä tutkineena Pekkaa kiehtoo uusien ideoiden luominen ja sen ympärille muodostuva liiketoiminta, alkuvaiheen yrittäjyys ja yrittäjyyden ilmeneminen eri tasoilla. Pekka on julkaissut tutkimustuloksia alan johtavissa lehdissä ja esiintynyt lukuisilla yrittäjyyttä sivuavilla foorumeilla. Tutkimustyön ohella hän opettaa yrittäjyyttä Turun yliopistossa ja kollegansa kanssa hän vastaanotti Vuoden Yrittäjyysteko -palkinnon Startup!-kurssista, jossa opiskelijoita altistetaan yrittäjyyteen käytännössä. Hänellä on lähes 30 vuoden kokemus kestävyysurheilusta.


Ulla Hytti

 

Ulla Hytti on toiminut yrittäjyyden tutkimus- ja opetustehtävissä Turun kauppakorkeakoulussa yli 20 vuotta. Ullaa kiinnostaa akateeminen yrittäjyys, yrittäjäidentiteetit, yrittäjyyteen liittyvien uskomusten pohtiminen sekä yrittäjyysopetuksen innovatiivinen kehittäminen. 


Ari Mäkien

 

Ari Mäkinen on Arol Group Oy osakas. Group omistaa 100% tilitoimistoista Arol Finance Oy ja Tilitoimisto Lehto&Häkli Oy. Konsernin työntekijämäärä on noin 25 henkilöä. Konserni tuottaa taloushallinnon palveluita pk-yritysten tilitoimistopalveluista pörssiyhtiöiden taloushallinnon muutoshankkeisiin ja liiketoimintajohdon palveluihin. Ari on valmistunut Turun kauppakorkeakoulusta KTM:ksi 2002. Valmistumisen jälkeen hän toimi vajaan 10 vuotta talousjohdon tehtävissä. Vuonna 2010 hän siirtyi yrittäjäksi Turun kaupungin talousjohtajan tehtävästä. Perheeseen kuuluu aviovaimo Piia ja 12, 9 ja 1 -vuotiaat lapset.Tiina Vainio

 

Tiina Vainio on yrittäjähenkinen ekonomi, joka on erikoistunut vastuulliseen liiketoimintaan. Hän perusti ensimmäisen yrityksensä kauppakorkeakouluaikana Nuori Yrittäjyys -kurssilla. Tiina innostuu uusista ilmiöistä ja hänen kauttaan Turkuun on rantautunut mm. TEDxTurku -tapahtuma. Työssään Turun kauppakamarin yhteyspäällikkönä Tiina hoitaa kauppakamarin viestintää sekä jäsentapahtumia, huolehtii kauppakamarin start-up yhteyksistä sekä vetää ICT-valiokuntaa.


Mira Kivistö

 

Mira Kivistö toimii yrittäjänä ConTe Oy:ssä ja tekee henkilöarviointeja, koulutusta ja konsultointia. Mira on aiemmin työskennellyt asiantuntijana ja esimiehenä mm. matkailualalla (Spies, Silja Line, Kilroy, Finnair) ja rekrytointikonsulttina (Proffice). Oma yritysidea alkoi hahmottua kymmenisen vuotta sitten: monissa organisaatioissa tarvitaan apua henkilöstön vahvuuksien ja potentiaalin tehokkaammassa hyödyntämisessä.

Koulutukseltaan Mira on KTM (TKKK) ja valtiotieteiden kandidaatti (Åbo Akademi). Lisäksi hän on opiskellut mm. psykologiaa ja työpsykologiaa. Mira on sertifioitu Peili- sekä EASI-valmentaja, Reiss Motivaatioprofilli -valmentaja, CEB/SHL:n henkilöarvioija sekä EFQM (laatupalkinto) -arvioija. Missiona Miralla ja ConTe Oy:llä on auttaa henkilöstöä ja organisaatioita menestymään.Yhteistyössä: 
 
 
Asiasana:
Tagit: