in English
 
 
Alumnitoiminta

Alumnitoiminnan tavoitteet

Turun kauppakorkeakoulun alumnitoiminnan tavoitteena on luoda laaja ja aktiivinen itseään kehittävien alumnien joukko, joka pitää tiiviisti yhteyttä alma materiinsa ja omalla toiminnallaan on vahvistamassa kauppakorkeakoulun ja yhteiskunnan välisiä suhteita.

Turun kauppakorkeakoulu tarjoaa kasvateilleen alumnitoiminnan puitteissa mahdollisuuksia verkostoitumiseen erilaisissa tapahtumissa sekä ajantasaisinta, viimeisimpiin tutkimustuloksiin perustuvia tutkimustuloksia, tietoa kouluttautumismahdollisuuksia sekä muita koulun arjen kuulumisia.

Yhteistyömahdollisuuksia on paljon: entinen opinahjo haluaa olla alumniensa ja heidän edustamiensa organisaatioiden kehittymisessä monella tapaa mukana. Alumnitoiminnan muotoja voivat olla erilaisten tapahtumien lisäksi myös alumnien osallistaminen myös esim. opetukseen. Tästä esimerkkinä Alumni Keynote Speakers -luentosarja, joka on oman alumnimme Jukka Hienosen  ideoima ja aikanaan koolle kutsuma ryhmä maamme ylintä johtoa edustavista henkilöistä lue lisää

Toiminnan eri muotoihin otetaan mielellään ideoita vastaan. Ehdotuksia voi lähettää osoitteeseen tsealumnit@utu.fi

 

Asiasana:
Tagit: