in English
 
 
Studia Generalia luentosarjat

Talouspolitiikan Studia Generalia

Kansantaloutemme on historiallisten haasteiden edessä. Aikaisemmin nopeasti kasvanut ja 1990-luvun lamastakin vauhdilla toipunut Suomi on nyt jäämässä jälkeen jopa hitaasti toipuvista euroalueen maista. Tämä tapahtuu siitä huolimatta, että Suomi ei ole itse ajautunut velkakriisin kouriin – ainakaan vielä. Taloustieteen laitos haluaa tällä luentosarjalla valottaa muutamasta keskeisestä näkökulmasta, mitkä ovat talouspolitiikan haasteet ja mahdollisuudet vaikuttaa talouden elpymiseen.

Lisätietoja Taloustieteen sivuilta.

Pan-Eurooppa Instituutin Studia Generalia

Avoimet luentosarjat käsittelevät taloutta ja yritystoimintaa Itä-Euroopassa ja Venäjällä

Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Pan-Eurooppa Instituutti järjestää tammi‒helmikuussa yleisölle avoimet Business in Eastern Europe- ja EU-Russia Economic Relations -luentosarjat.

Business in Eastern Europe -luentosarja tarjoaa katsauksen investointi- ja liiketoimintamahdollisuuksiin Itä-Euroopassa. Luennoitsijat edustavat useita alueella toimivia yrityksiä (muun muassa Peikko Group, VR, Paulig Coffee ja YIT) ja avaavat liiketoiminnan mahdollisuuksia, riskejä ja tulevaisuudennäkymiä.

EU-Russia Economic Relations -luentosarja keskittyy Euroopan unionin ja Venäjän välisten taloudellisten suhteiden kehitykseen. Sarjassa asiantuntijat analysoivat suhteiden nykytilaa ja poliittisen kehyksen muutosta.

Lisätietoja Pan-Eurooppa Instituutin sivuilta.

Tervetuloa seuraamaan luentoja!

Asiasana:
Tagit: