in English
 
 
TSE ry:n aamiaisseminaarit jäsenistölleen

Yhdistyksen tarjoaman aamiaisen ääressä kuullaan Turun kauppakorkeakoulun tutkijoiden ja/tai alumnien alustuksia ajankohtaisista ekonomikuntaa kiinnostavista aiheista. Kullekin vuodelle on oma teemansa, jonka ympärille puheenvuorot rakentuvat. 

Kevätlukukauden 2015 aamiaisseminaarit Turun kauppakorkeakoululla


ti 17.3. klo 8.00-10, luentosali 33; ”Työn muutos”
Työelämä on jatkuvassa muutoksessa – työt, tehtävät, osaaminen ja vaatimukset muuttuvat.  Mutta kun työelämä muuttuu, niin on myös kysyttävä mikä oikeastaan on muutoksen tilassa? Koulutus, osaaminen, vaatimukset vai organisaatiot – vai kaikki yhdessä?
Aiheesta alustava professori Anne Kovalainen on Turun yliopiston kauppakorkeakoulun yrittäjyyden professori. Hän toimii myös yliopistossa toimivan monitieteisen Työelämän tutkimuskeskuksen johtajana. Kovalainen on tutkinut yrittäjyyttä, työn ja yrittäjyyden rajapintaa, naisten asemaa taloudessa sekä muuttuvaa työn ja työttömyyden kuvaa. Hän on Sitran, Turun yliopiston ja Suomalaisen tiedeakatemian hallitusten jäsen. 


 ti 5.5. klo 8.00-10, luentosali 01; Uusi sukupolvi tulee – miten pärjään esimiehenä?
Aiheesta alustava KTT Anni Paalumäki toimii yliopistonlehtorina Turun kauppakorkeakoulun Johtamisen ja yrittäjyyden laitoksella. Hänen osaamisalueitaan ovat organisaatioteoria, organisaatioiden kulttuurit ja identiteetit sekä läsnäolon kokemus virtuaalisessa työssä. Myös työ- ja opiskeluhyvinvointi,  akateeminen työ ja esimiestyö sekä työyhteisötaidot ovat hänen kiinnostuksen kohteitaan.


Tilaisuudet ovat maksuttomia ja tarkoitettu Turun Seudun Ekonomit ry:n jäsenille.

Lisätietoja: Koulutuspäällikkö Pirkko Jalkanen, TSE exe, pirkko.jalkanen@utu.fi

Asiasana:
Tagit: