in English
 
 
Alumni Keynote Speakers raottaa liike-elämän ovia

​Alumnit ja kauppakorkeakoulu yhdessä ainekerhojen kanssa ovat vuodesta 2012 lukien yhteistyössä luoneet lukuvuosittain Alumni Keynote Speakers Forumin, jonka tarkoituksena on saattaa opiskelijat ja liike-elämän huiput välittömään vuoropuheluun. Idea foorumin perustamisesta tuli silloiselta SRV Oyj:n toimitusjohtaja Jukka Hienoselta, joka on myös nimettynä Turun kauppakorkeakoulun kansainvälisen neuvottelukunnan (Advisory Board) jäseneksi. Hienonen vakuuttui ajatuksesta oltuaan luennoimassa ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoille.

Olemme olleet etuoikeutettuja ja saaneet kokea parasta, mitä työelämällä on antaa. Nyt on meidän vuoromme laittaa hyvä kiertoon. Maailman parhaiden bisneskoulujen voima syntyy nuorten ja kokeneiden konkareiden kohtaamisista. Nuoret haluavat kuulla suoraan yritysmaailman huipulta, mistä työ, oppiminen, uhraukset ja onnistumiset on synnytetty. Kannattaa kokeilla, sillä nuorten energia imee mukaansa, Hienonen kannustaa.

Alumni Keynote Speakers -luentosarja tiivistää alumnisuhteita entisestään

Alumnien puheenvuorot tarjoavat välineitä opiskelijoille omakohtaiseen oivaltamiseen. He voivat peilata kokemuksiaan luennoitsijoiden esittelemiin aiheisiin, luentosarjaa alkuvuodet koordinoinut Maija Vähämäki sanoo. Alumnit hyötyvät vierailuistaan, sillä he näkevät samalla, minkälaista potentiaalia kauppakorkeakoulussa on. Alumnivierailut synnyttävät hedelmällistä vuoropuhelua valmistuneiden ja uraansa suuntaavien opiskelijoiden välille.

​ 

Luentosarjaan voi ns. avoimella haulla ilmoittautua mukaan puhujaksi. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä luentosarjaa koordinoivaan koulutuspäällikkö Eija Koskivaaraan eija.koskivaara@utu.fi tai lähetä yhteystietosi tsealumnit@utu.fi
 

Asiasana:
Tagit:
 

 INFO

 
  • ​Vierailuluentojen pitäminen on antoisa tapa olla tukemassa opiskelijoiden asiantuntijuuden kehittymistä.
  • Alumni Keynote Speakers saattaa opiskelijat ja liike-elämän huiput välittömään vuoropuheluun.
  • Alumni Keynote Speakers puhumisesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Eija Koskivaaraan eija.koskivaara@utu.fi
 

 ALUMNIT VIERAILULLA