in English
 
 
Alumni Keynote Speakers raottaa työelämän ovia

​Alumnit ja kauppakorkeakoulu yhdessä ainekerhojen kanssa ovat yhdessä vuodesta 2012 luoneet vuosittaisen Alumni Keynote Speakers Forumin, jonka tarkoituksena on saattaa opiskelijat ja liike-elämän huiput välittömään vuoropuheluun.

Idea foorumin perustamisesta tuli alumni Jukka Hienoselta (hallituksen puheenjohtaja, Paroc Oy), joka on myös Turun kauppakorkeakoulun kansainvälisen neuvottelukunnan jäsen. Hienonen vakuuttui ajatuksesta oltuaan luennoimassa ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoille.

‒ Olemme olleet etuoikeutettuja ja saaneet kokea parasta, mitä työelämällä on antaa. Nyt on meidän vuoromme laittaa hyvä kiertoon. Maailman parhaiden bisneskoulujen voima syntyy nuorten ja kokeneiden konkareiden kohtaamisista. Nuoret haluavat kuulla suoraan yritysmaailman huipulta, mistä työ, oppiminen, uhraukset ja onnistumiset on synnytetty. Kannattaa kokeilla, sillä nuorten energia imee mukaansa, Hienonen kannustaa.

Alumni Keynote Speakers -luentosarja tiivistää alumnisuhteita entisestään

Luentosarjaa vuodesta 2016 saakka koordinoinut Eija Koskivaara kertoo, että Alumni Keynote Speakers -luennoille osallistuu vuosittain yli sata opiskelijaa.
 
– Alumnien monipuoliset kokemukset, urat ja tarinat ovat eläviä esimerkkejä ja esikuvia kyltereille. Opiskelijat reflektoivat kuulemaansa omaan kokemusmaailmaansa ja opiskeluunsa, Koskivaara sanoo.
 
Hyöty on molemminpuolinen, alumnit saavat luennoilla virkistävän näkymän kauppakorkeakoulun opiskelijoiden potentiaaliin. Alumnivierailut synnyttävät hedelmällistä vuoropuhelua valmistuneiden ja uraansa suuntaavien opiskelijoiden välille.

Haluatko antaa aikaasi opiskelijoille?

Luentosarjassa puhumisesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä luentosarjaa koordinoivaan koulutuspäällilkkö Eija Koskivaaraan eija.koskivaara@utu.fi tai ottaa yhteyttä alumnitoimintaan sähköpostitse tsealumnit@utu.fi.

Asiasana:
Tagit:
 

 ALUMNI KEYNOTE SPEAKERS -PUHUJAT

 
 

 INFO

 
  • ​Vierailuluentojen pitäminen on antoisa tapa olla tukemassa opiskelijoiden asiantuntijuuden kehittymistä.
  • Alumni Keynote Speakers saattaa opiskelijat ja liike-elämän huiput välittömään vuoropuheluun.
  • Alumni Keynote Speakers puhumisesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Eija Koskivaaraan eija.koskivaara@utu.fi
 

 ALUMNIT VIERAILULLA