in English
 
 
Valinnan tulokset

Opiskelupaikan vastaanottaminen

Paikan vastaanotto tulee tehdä viimeistään 10.7.2018 klo 15.00. Määräaika on varmistettavissa opintopolusta hakijan omista tiedoista. Varasijalta valitut saavat tiedon paikan vastaanoton määräajasta erikseen.

Huolehdi, että otat opiskelupaikan vastaan määräaikaan mennessä, muuten menetät opiskelupaikkasi. Opiskelupaikan vastaanottamisilmoitus on sitova eikä sitä voi muuttaa tai peruuttaa. Määräajan jälkeen tulleita ilmoituksia ei huomioida.
Opiskelupaikan vastaanottamiseen löydät ohjeet Opintopolku.fi -palvelusta - Näin otat paikan vastaan.

Huomaa, että pelkkä paikan vastaanottaminen ei riitä. Opiskelijaksi hyväksytyn ja paikan vastaan ottaneen tulee ilmoittautua yliopistoon joko läsnä- tai poissaolevaksi. Kun otat opiskelupaikan Opintopolussa vastaan, voit siirtyä ilmoittautumaan Oili-ilmoittautumispalvelussa.

Otettuaan opiskelupaikan vastaan opiskelija voi ilmoittautua poissaolevaksi vain lakiin perustuvan syyn perusteella: (Yliopistolaki).

Valinnan tuloksesta tulee tieto hakijalle sähköpostitse ja lisäksi tuloksen näkee Opintopolusta ”Oma Opintopolku” -palvelusta.


Oikaisumenettely

Opiskelijavalintaan tyytymätön hakija voi pyytää siihen kirjallisesti oikaisua. Katso ohjeet oikaisuvaatimuksen toimittamisesta  Turun yliopiston sivuilta

Asiasana:
Tagit: