in English
 
 
TutorointiTutorit ovat oman tutkinto-ohjelmasi aiempien vuosikurssien opiskelijoita. He tutustuttavat sinut yliopistomaailmaan ja opiskelijaelämään, neuvovat opiskeluun liittyvissä asioissa ja auttavat pääsemään sujuvasti alkuun opinnoissa. Tutorryhmässä tutustut nopeasti myös muihin opiskelijoihin.

Kandivaiheen opiskelijat on jaettu etukäteen 8-10 hengen pienryhmiin. Ryhmät tapaavat ensikertaa elokuun lopussa perehdytysviikolla ja sen jälkeen syys- ja lokakuun aikana noin kymmenen kertaa. Tutortoiminta on tärkeä osa opintojen sujuvaa aloitusta!

Erillisvalinnan kautta maisterivaiheeseen hyväksytyt ja Kaupan ja palvelujen maisteriohjelman opiskelijat

Jos tulit valituksi erillisvalinnan kautta tai maisteriohjelmaan, ei sinulle ole vielä varattu paikkaa tutorryhmään. Ei kuitenkaan syytä huoleen! Olet erittäin tervetullut mukaan tutortoimintaan, kunhan ilmoittaudut etukäteen! Ilmoittautumisohjeet saat kotiin lähetetyn informaatiopaketin mukana.

Erityisesti opintojen alkuvaiheessa tutor opastaa sinut sisälle koulun käytäntöihin ja toimintatapoihin sekä opiskelun apuvälineisiin (mm. kirjasto, it, tentti-ilmoittautumiset ym).

Asiasana:
Tagit: