in English
 
 
Tutustu opintoihin jo etukäteen
lyijykynia_480px.jpg

Perehdytysviikolla tarjotaan runsaasti lisätietoa opinnoista ja niiden suunnittelusta.
 
Opiskelu yliopistossa on itsenäistä ja melko vapaata. Joudut kuitenkin ottamaan aiempaa enemmän vastuuta opintojesi suunnittelusta ja etenemisestä. Monet opintojaksot alkavat heti syyskuun alussa, joten opintojen suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ennen lukuvuoden alkua. Ensimmäisen vuoden opinnot koostuvat pääosin kaikille yhteisistä opinnoista, mutta jos olet suorittanut jo aiemmin tutkintoon soveltuvia opintoja, voi lukujärjestyksessäsi olla tilaa muillekin kursseille.
 
Lukuvuosi ja opetusperiodit
 
Turun yliopiston lukuvuosi alkaa 1.8. ja päättyy 31.7. Kauppakorkeakoulussa opetus on jaettu neljään periodiin. Käytännössä opetus alkaa syyskuun ensimmäisellä viikolla ja päättyy toukokuussa. Kauppakorkeakoulun työskentelyajat ja tenttiviikot löydät täältä.
 
Opintojen suunnittelu
 
Opiskellessasi yliopistossa olet itse vastuussa opintojesi ja ajankäyttösi suunnittelusta. Kauppakorkeakoulun uudet KTK/KTM-opiskelijat laativat ensimmäisen lukuvuoden keväällä henkilökohtaisen opintosuunnitelman (HOPS) kandidaatin tutkintoa varten. HOPS on alustava suunnitelma siitä, miten ja missä aikataulussa aiot opintosi suorittaa. 
 
KTM-vaiheeseen valitut opiskelijat laativat hopsinsa heti opintojen alussa. Opintojen suunnittelusta järjestetään infotilaisuus perehdytysviikolla.
 
Voit aloittaa opintojen suunnittelun jo nyt tutustumalla opinto-oppaaseen, kauppakorkeakoulun verkkosivuihin sekä uusia opiskelijoita varten koottuihin oppaisiin. Opinto-oppaan löydät täältä (julkaistaan heinäkuun alussa). Lisäksi sinun kannattaa osallistua syyslukukauden alussa järjestettävälle perehdytysviikolle.
 
Opinto-oppaassa kerrotaan, mitkä opintojaksot sinun tulee suorittaa, mitä aineita voit valita ja missä järjestyksessä opintojen tulisi edetä. Noudattamalla ohjeellista suoritusjärjestystä ja aikataulua voit suorittaa kandidaatin tutkinnon kolmessa lukuvuodessa. Opinto-oppaassa on kuvattu myös kaikkien opintojaksojen sisältö, laajuus, esitietovaatimukset ja suoritustavat. Syyslukukaudella järjestettävien opintojaksojen aikataulu julkaistaan elokuussa. 
 
Opiskelun tueksi
 
Näihin pääset kirjautumaan utu-tunnuksilla
 
 
 
Asiasana:
Tagit: