in English
 
 
Turun kauppakorkeakoulun strategia 2020

Missio
 

Turun kauppakorkeakoulun tehtävänä on tuottaa kansainvälisesti arvostettua ja vaikuttavaa tutkimusta ja oppimista. Olemme mukana kehittämässä yrittäjähenkisiä, innovatiivisia ja vastuullisia yrityksiä sekä kestävää yhteiskuntaa. Tätä tehtäväämme toteutamme oman erityisasiantuntemuksemme ja tieteidenvälisyyden pohjalta. 
 
Vastaamme Turun yliopistossa kauppa- ja taloustieteellisestä tutkimuksesta ja koulutuksesta. Asiantuntemuksemme perusta on akateemisessa yhteistyössä sekä tiiviissä, pitkäaikaisissa suhteissa yritysten kanssa.
 
Yhdistämällä kauppa- ja taloustieteellisen osaamisemme Turun yliopiston muiden tieteenalojen osaamiseen tuotamme merkittävää lisäarvoa liike-elämälle ja yhteiskunnalle paikallisesti, alueellisesti ja globaalisti.

Visio 2020

Turun kauppakorkeakoulu on kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu uraauurtavasta, tieteidenvälisestä tutkimuksestaan ja opetuksestaan, joilla se osallistuu yritysten ja yhteiskunnan kehittämiseen. Innovaatiot, ennakointi ja vastuullisuus painottuvat toiminnassamme.
 
Olemme kiinnostava vaihtoehto lahjakkaille opiskelijoille ja tutkijoille sekä yhteistyökumppaneille kaikkialla maailmassa.
Asiasana:
Tagit: