in English
 
 
Tule tutustumaan
Tule tutustumaan
 
Kauppatieteellisestä alasta kiinnostuneet voivat kysellä vierailumahdollisuuksia Turun kauppakorkeakoulun Porin yksiköstä. Tarjoamme tutkintoon johtavaa ja muuta koulutusta johtamisen ja organisoinnin, laskentatoimen ja rahoituksen ja markkinoinnin pääaineista. Lisäksi tarjolla on valikoima sivuaineita ja kieli- ja viestintäopintoja. Yksikkömme etuja ovat vuorovaikutteinen, yksilöllinen ja käytännönläheinen opetus sekä joustavat työskentelytavat. Tule käymään paikan päällä ja tutustu yksikköömme!
 
Kysy esittelyä
 
Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikön opiskelijat tai henkilökunta tulevat mielellään esittelemään yksikön toimintaa, opiskelumahdollisuuksia ja uravaihtoehtoja lähiseudun yläkouluihin ja lukioihin. Esittelystä, kestosta ja ajankohdasta sovitaan tapauskohtaisesti. Esittelyn tavoitteena on esitellä yksikön koulutustarjontaa sekä kertoa opiskelusta ja uravaihtoehdoista valmistumisen jälkeen.
 
Tutustu tarjontaamme
 
Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikössä on tarjolla monipuolinen valikoima kauppatieteellisiä opintoja. Voit tutustua opintoihin ja opiskeluun alla olevien esitysten avulla. Voit myös halutessasi ladata esitykset käyttöösi esimerkiksi opo-tunnille.
 
Olethan huomannut myös nämä!
 
Asiasana:
Tagit:
 

 Yhteystiedot

 

Yhteystiedot​

Jos haluat tietää vierailumahdollisuuksista tai olet kiinnostunut esittelystä, ota yhteyttä!