in English
 
 
Opiskelijayhdistystoiminta

Turun yliopiston ylioppilaskunta (TYY)

Kaikki TuKKK:n Porin yksikön perustutkinto-opiskelijat ovat automaattisesti Turun yliopiston ylioppilaskunnan (TYY) jäseniä. TuKKK:n Porin yksiköllä on omat opiskelijaedustajat TYY:n edustajistossa. Ylioppilaskunta luonnehtii toimintaansa seuraavasti:

TYY toteuttaa edunvalvontaa koulutus-, sosiaalipoliittisissa ja kansainvälisissä asioissa sekä yliopistolla, kaupungissa että valtakunnallisella tasolla. TYY tarjoaa myös jäsenilleen opiskelija-, kulttuuri- ja liikuntapalveluita sekä alayhdistyksilleen järjestö- ja tukipalveluita. (tyy.fi)

Porin ylioppilasyhdistys Pointer ry

Koska ylioppilaskuntien opiskelija-, kulttuuri- ja liikuntapalvelut ovat pääasiassa  keskittyneet yliopistojen pääkampuksille, järjestää näitä palveluja Porissa Pointer, joka on vuodesta 2012 lähtien ollut myös TYY:n alayhdistys. Voit tutustua Pointerin palveluihin ja liittyä yhdistyksen jäseneksi yhdistyksen nettisivuilla. Pointer palvelee Porin yliopistokeskuksen pääaulassa, huoneessa 122. Pointerin kanssa tiiviissä yhteistyössä toimii myös Porin ylioppilaslehti Pointti.

Porin Kylterit ry (PorKy)

Myös ainejärjestö Porin Kylterit ry (PorKy) järjestää TuKKK:n Porin yksikön opiskelijoille palveluita sekä runsaasti tapahtumia. Voit tutustua PorKyn palveluihin ja liittyä yhdistyksen jäseneksi PorKyn nettisivuilla. 

Pointer ja PorKy toteuttavat myös opiskelijoiden edunvalvontaa paikallisesti Porissa.

Asiasana: ainejärjestöt;ylioppilaskunnat;
Tagit: